Manchester United - Tottenham Hotspur, Premier League, voetbalweddenschappen
Manchester United - Tottenham Hotspur, Premier League, voetbalweddenschappen

Man United – Tottenham: beide teams willen opklimmen in het klassement

Odds op: 08/01/2024

De 21e speeldag in de Premier League. Man United neemt het thuis op tegen Tottenham.

De aankomende Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Tottenham Hotspur staat bol van historie en prestige. Met een lange geschiedenis van boeiende ontmoetingen belooft deze clash op Old Trafford wederom een spektakelstuk te worden. Manchester United, met een wisselvallig seizoen tot nu toe, zoekt naar consistentie, terwijl Tottenham, beter presterend in recente wedstrijden, hun positie in de top-5 van de tabel wil versterken. Deze wedstrijd, rijk aan tactische duels en individuele klasse, biedt beide teams de kans om een statement te maken in hun jacht op competitief succes.

Wedden op Man United – Tottenham. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

Ten Hag kan een zege gebruiken

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.15.

Manchester United heeft dit seizoen een thuisrecord van 6 overwinningen, 0 gelijke spelen en 4 nederlagen. Hun neiging om laat in de wedstrijd te scoren is opmerkelijk, met 36% van hun doelpunten tussen de 76-90 minuten. Scott McTominay, met 5 doelpunten, en Bruno Fernandes, als leider in assists (3), zijn cruciaal voor het team. Echter, United heeft in 3 van hun 10 thuiswedstrijden dit seizoen niet weten te scoren, wat wijst op een zekere inconsistentie in de aanval.

Historisch gezien heeft United een sterk overwicht op Tottenham met 26 overwinningen in de laatste 33 thuisontmoetingen. Ze hebben een gemiddelde van 2 doelpunten per wedstrijd tegen Tottenham, wat hun aanvallende potentieel benadrukt. Dit seizoen echter, met een lagere positie op de ranglijst vergeleken met vorig jaar, heeft United de uitdaging om hun vorm te verbeteren en hun thuisvoordeel te benutten tegen een sterk Tottenham.

Kan Man United de nul houden in eigen stadion? Zet in op ‘Man United wint en Tottenham scoort niet’ en win 1.29.

Wedden op de Premier League doe je bij bwin

Tottenham staat op de 5e plaats

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.95.

Tottenham Hotspur, onder leiding van coach Ange Postecoglou, heeft een indrukwekkende reeks van 38 opeenvolgende wedstrijden waarin ze hebben gescoord, getoond. Son Heung-min, met 12 doelpunten, en Pedro Porro, met de meeste assists (6), zijn sleutelfiguren in hun aanval. Tottenham’s vermogen om consistent te scoren, zelfs in uitwedstrijden, is opmerkelijk, met een gemiddelde van 1.92 doelpunten in uitwedstrijden.

Tottenham heeft dit seizoen echter een uitdaging met discipline, zoals blijkt uit hun 4 rode kaarten, het hoogste aantal in de Premier League. Dit kan een punt van zorg zijn in een hoogspanningswedstrijd tegen Manchester United. In de laatste 5 ontmoetingen tussen de twee teams heeft Tottenham 1 keer gewonnen en 1 keer gelijkgespeeld, wat aangeeft dat ze in staat zijn om United uit te dagen, ondanks de historische dominantie van de Red Devils. Met hun recente betere vorm vergeleken met Manchester United, heeft Tottenham de kans om hun concurrentiepositie te versterken met een sterk resultaat op Old Trafford.

Kan Tottenham minstens een puntje pakken? Zet in op ‘X of Tottenham’ en win 1.66 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X