Liverpool - Newcastle: Liverpool staat aan de leiding in de Premier League
Liverpool - Newcastle: Liverpool staat aan de leiding in de Premier League

Liverpool – Newcastle: Liverpool staat aan de leiding in de Premier League

Odds op: 29/12/2023

De 20 speeldag in de Premier League. Liverpool neemt het thuis op tegen Newcastle.

De ontmoeting op Anfield op 1 januari heeft een speciale betekenis, niet alleen omdat het het begin van het jaar markeert, maar ook omdat het een nieuwe pagina betekent voor de twee concurrenten, Liverpool en Newcastle, in de Premier League. Alle ogen zullen gericht zijn op dit duel tussen de Reds, stevig bovenaan het klassement, en de Magpies, momenteel 9e, die hun koers proberen te corrigeren na een teleurstellende reeks. Het is een wedstrijd die belooft, met een ongeslagen Liverpool thuis en een vastberaden Newcastle die de voorspellingen wil doorbreken. Recentelijk zijn de confrontaties tussen Liverpool en Newcastle sterk in het voordeel van Klopp’s team uitgevallen, wat deze komende wedstrijd een potentieel opwindend revanchegevoel geeft.

Recente botsingen tussen Liverpool en Newcastle leunen zwaar in het voordeel van Klopp’s mannen. De laatste vijf wedstrijden zijn allemaal gewonnen door Liverpool, waaronder een zwaarbevochten 2-1-succes op Anfield en een duidelijke 2-0-overwinning vorig seizoen. Newcastle slaagde er zowel thuis als uit niet in om de Reds te verslaan, waardoor deze volgende ontmoeting een potentieel opwindende smaak van wraak krijgt.

Wedden op Liverpool – Newcastle. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Liverpool.

Liverpool wil bevestigen

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 1.46.

De recente prestaties van Liverpool in de competitie hebben hun ambities waargemaakt, waardoor het team een gezonde voorsprong aan de top van de ranglijst kan behouden. Ondanks enkele opmerkelijke afwezigheden wisten de Reds met 2-0 te winnen van Burnley en hielden ze een gelijkspel vast tegen Arsenal, belangrijke resultaten in hun zoektocht naar de titel. Het vermogen van het team om weerstand te bieden, zelfs in moeilijke tijden, onderstreept hun karakter en zou in hun voordeel kunnen werken tegen een vaak gecompliceerde tegenstander.

In goede vorm en ongeslagen op hun veld sinds het begin van het seizoen, mikken de Reds op een nieuwe overwinning die hun positie als leiders zou consolideren. Salah’s beslissende bijdragen en de nieuwe dynamiek van Darwin Nunez geven Liverpool een formidabele aanvalskracht. Met het vooruitzicht om nog verder aan de top van de ranglijst te ontsnappen, is het doel duidelijk: winnen en de achtervolgers ontmoedigen.

Gezien hun recente dominantie tegen Newcastle en hun uitstekende thuisvorm, zou een veelbelovende goksuggestie een overwinning van Liverpool zijn met meer dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd. Deze odd staat aan 1.87.

Kies voor een verrassing van Newcastle.

De odds voor een overwinning van de uitploeg staan op 6.00.

Newcastle heeft de laatste tijd een aantal tegenslagen gekend, waaronder een verrassende nederlaag thuis tegen Nottingham Forest en nog een tegen Luton Town. Deze resultaten hebben ongetwijfeld invloed gehad op hun kortetermijnambities en roepen vragen op over het vermogen van het team om zich te herstellen van tegenstanders op het hoogste niveau.

Qua vorm zullen de Magpies na opeenvolgende tegenslagen een heel ander gezicht moeten laten zien als ze de Anfield-vloek willen doorbreken. Met duidelijke druk om weer op het goede spoor te komen, zou deze wedstrijd tegen Liverpool de springplank kunnen zijn om hun seizoen nieuw leven in te blazen.

Geconfronteerd met een formidabel Liverpool op hun thuisveld, zou een potentieel interessante en gedurfde weddenschap zijn dat Newcastle minstens één doelpunt zal scoren. Zet in op ‘beide teams scoren’ en win 1.60 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X