PSV - Arsenal, UEFA Champions League, voetbalweddenschappen
PSV - Arsenal, UEFA Champions League, voetbalweddenschappen

PSV – Arsenal: de Eindhovenaars hebben genoeg aan een puntje om zich te plaatsen

Odds op: 08/12/2023

De groepsfase in de Champions League. PSV neemt het thuis op tegen Arsenal.

Voor de laatste speeldag van de groepsfase van de Champions League ontvangt PSV Eindhoven het momenteel in topvorm verkerende Arsenal. De Gunners, die bovenaan hun groep staan, reizen naar het Philips Stadion met de ambitie om ook hun laatste wedstrijd te winnen, terwijl PSV de tweede plaats wil behouden. PSV heeft 8 punten, Lens heeft 5 punten en Sevilla 2 punten.

In het vorige treffen tussen deze twee teams dit seizoen in de Champions League domineerde Arsenal met een overtuigende 4-0 overwinning thuis. PSV, gesteund door zijn supporters, is vastbesloten om een ander gezicht te laten zien en het evenwicht te herstellen.

Wedden op PSV – Arsenal. De noteringen zijn min of meer in evenwicht.

PSV wil naar de knock-outfase

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.50.

Onder leiding van Peter Bosz zal PSV Eindhoven proberen het thuisvoordeel ten volle te benutten om Arsenal te verrassen. Met een bemoedigende reeks overwinningen in de Eredivisie heeft PSV zijn offensieve potentieel en vermogen om op cruciale momenten beslissend te zijn, aangetoond. Het aantreden als underdog kan in hun voordeel werken door de druk weg te nemen en hen in staat te stellen vrijuit te spelen.

Voor wedders lijkt het overwegen van een spannende wedstrijd met PSV Eindhoven dat ten minste één doelpunt scoort een geldige optie, gezien de statistieken en de noodzaak voor het team om te scoren. PSV heeft gemiddeld 1.4 doelpunt per wedstrijd gescoord in deze Champions League-campagne. De notering voor deze odd staat aan 1.25.

Arsenal is al zeker van groepswinst

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.60.

Arsenal van Arteta komt vastberaden naar Nederland om hun leidersstatus en winstreeks (vijf overwinningen op rij) te bevestigen. Talenten zoals Bukayo Saka, Gabriel Jesus en Martinelli zijn in staat om op elk moment het verschil te maken, met een afwerkingsvermogen voor het doel dat elke verdediging kan doen beven.

Arsenal heeft indruk gemaakt met een gemiddelde van 3.0 doelpunten per wedstrijd, wat hun aanvallende kracht op Europees niveau aantoont. Het duel op afstand tussen Luuk De Jong, de belangrijkste doelpuntenmaker voor PSV, en Gabriel Jesus, de vaandeldrager van de aanvallers van Arsenal, zal ongetwijfeld boeiend zijn om te volgen.

Het huidige vormpeil van Arsenal maakt ze tot een geduchte tegenstander, en het zou daarom interessant kunnen zijn voor wedders om in te zetten op een overwinning van de bezoekers zonder tegendoelpunt, die tot nu toe een grote defensieve soliditeit en efficiëntie in de competitie hebben getoond. Deze odd krijgt een notering van 4.60.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X