Club Brugge KV vs. RFC Seraing, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Club Brugge KV vs. RFC Seraing, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Club Brugge – RFC Seraing: Brugge wil de vierde plaats veroveren

[jsEntainMatchDetails match_id=”297756″]

Odds op: 03/04/2023

De 32e speeldag van de Jupiler Pro League. Club Brugge neemt het thuis op tegen RFC Seraing.

Wedden op Club Brugge – RFC Seraing. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Club.

Club Brugge mag geen steken meer laten vallen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.15.

Club Brugge deed wat het moest doen en won op de vorige speeldag met overtuigende 0-3 cijfers van een zwak KV Mechelen. De Nederlander Noa Lang werd tot man van de match verkozen nadat hij goed was voor twee doelpunten in het AFAS Stadion-stadion. De Bruggelingen moesten 12 op 12 pakken na de verloren wedstrijd op het veld van KV Kortrijk en heeft nu nog 3 wedstrijden om zich alsnog te kunnen plaatsen voor de Champions’ Play-Offs.

Blauw-zwart staat momenteel op de vijfde plaats met 2 punten minder dan AA Gent maar de Gentenaars nemen het op de volgende speeldag op tegen seizoensrevelatie Union Saint-Gilloise. Simon Mignolet hopen daarom te profiteren van mogelijk puntenverlies van hun eeuwige rivaal.

Kan Club Brugge zelf wel makkelijk winnen van Seraing? Zet in op ‘Club Brugge / Club Brugge’ en win 1.53 keer je inzet terug.

Seraing heeft een mirakel nodig om zich te redden

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 19.00.

Seraing verloor op de vorige speeldag met 0-5 forfaitcijfers op het veld van AA Gent. Voor de Luikenaars is dit de vijfde competitiewedstrijd op rij dat het verliest. De laatste keer dat Seraing kon winnen dateert ondertussen van begin februari, toen het team thuis met 2-1 kon winnen van Oud-Heverlee Leuven.

De hekkensluiter in de Jupiler Pro League heeft op dit moment 19 punten, 8 minder dan Eupen en moet daarom de 3 punten pakken op het veld van Club Brugge of het team is zeker van de degradatie. Seraing heeft dus een mirakel nodig om de degradatie alsnog te kunnen afwenden.

Kan Seraing voor een stunt zorgen? Zet in op ‘X of Seraing’ en win 5.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”297756″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”297756″]

Toon andere wedopties

X