Formule 1 omdat
Formule 1 omdat

Freibourg – Borussia M’Gladbach: verstevigt M’Gladbach zijn derde plaats?

Odds op: 01/06/2020

Stadion: Schwarzwald-Stadion

Datum en uur: 05/06/2020 – 20:30

TV: Telenet

De 30ste speeldag in de Bundesliga. SC Freiburg neemt het thuis op tegen Borussia M’Gladbach. Freiburg staat op de 8ste plaats en Mönchengladbach is 3de in de rangschikking. De thuisploeg strijdt om Europa League-voetbal en de uitploeg wil graag in de Champions League spelen volgend seizoen.

Wed op SC Freibourg – Borussia M’Gladbach. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de uitploeg.

Freiburg pakte 2 op 12

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.10.

Freiburg verloor op de vorige speeldag met 0-1 thuis tegen Bayer Leverkusen. Kai Havertz maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. Die Breisgau-Brasilianer pakten slechts 2 punten op 12 en zijn zo weggezakt van plaats 7 naar plaats 8. De troepen van Christian Streich lijken zo alsnog Europees voetbal te gaan mislopen.

De vorige jaren kon de uitploeg geen enkele keer winnen. De laatste keer dat de uitploeg in dit onderlinge duel een overwinning boekte dateert van 2011. Freiburg won toen met 2-3.

Zet daarom in op ‘Freiburg wint of speelt gelijk’. Deze odd staat op 2.00.

Borussia klimt van plaats 5 naar plaats 3

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.78.

Mönchengladbach is opgeklommen van plaats 5 naar plaats 3 en speelt volgend seizoen Champions League-voetbal. Die Fohlen verloren nog maar één keer sinds de Bundesliga werd hervat na twee maanden inactiviteit, 1-3 thuis tegen Bayer Leverkusen. Op de vorige speeldag won Mönchengladbach thuis met 4-1 tegen Union Berlin waardoor het zijn derde plaats verstevigt.

De vorige jaren scoorden beide teams telkens een doelpunt in de onderlinge duels tussen Freiburg en Mönchengladbach. In de heenwedstrijd werden zelfs maar liefst 6 doelpunten gemaakt, eindstand: 4-2 in het voordeel van Mönchengladbach.

Zet daarom in op ‘beide teams scoren’ en win 1.60 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Freiburg 0-1 Leverkusen

M’Gladbach 4-1 Union Berlin

Laatste ontmoetingen:

M’Gladbach 4-2 Freiburg

M’Gladbach 1-1 Freiburg

Freiburg 3-1 M’Gladbach

M’Gladbach 3-1 Freiburg

Toon andere wedopties

X