Dortmund-Mönchengladbach (Bundesliga)
Dortmund-Mönchengladbach (Bundesliga)

Bayern München – Eintracht Frankfurt: Bayern staat alleen aan de leiding in Duitsland

Odds op: 26/01/2023

De 18e speeldag in de Bundesliga. Bayern München neemt het thuis op tegen Eintracht Frankfurt.

Wedden op Bayern München – Eintracht Frankfurt. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Bayern speelde twee keer gelijk

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.32.

Bayern raakte op dinsdag niet verder dan een 1-1 gelijkspel thuis tegen FC Köln. Bayern had de betere kansen, maar moest wachten tot kort voor het laatste fluitsignaal voordat Joshua Kimmich een punt kon pakken in de eerste thuiswedstrijd van het jaar.

Ook de wedstrijd daarvoor speelde Die Rekordmeister gelijk, 1-1 op het veld van RB Leipzig. Eerste achtervolger Union Berlin won wel twee keer en komt zo op 3 punten van de voorlopige leider te staan.

Kan Bayern zich herpakken en de 3 punten thuishouden? Zet in op ‘Bayern wint en Eintracht scoort niet’. Deze odd staat op 2.70.

Eintracht staat op de vierde plaats

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 7.75.

Eintracht Frankfurt is met deze 4e plaats aan een solide seizoen bezig. Het team won 9 wedstrijden en speelde 4 gelijk voor evenveel nederlagen. De ploeg kon op de vorige speeldag niet beter doen dan een 1-1 op het veld van Freiburg en kon daardoor niet profiteren van de misstap van Bayern.

Als Eintracht kan winnen van Bayern kan het wel een geweldige zaak doen in het klassement en kan het op 2 punten komen van de voorlopige leider. Daarnaast telt elk punt in de race om de Champions League met 2 punten tussen de 4e en de 7e plaats. Zet in op een overwinning of een gelijkspel van Eintracht en krijg een quotering van 3.20.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X