Girona - Barcelona: de Catalanen staat aan de leiding in La Liga
Girona - Barcelona: de Catalanen staat aan de leiding in La Liga

Girona – Barcelona: de Catalanen staat aan de leiding in La Liga

[jsEntainMatchDetails match_id=”290403″]

Odds op: 28/01/2023

De 19e speeldag in de La Liga. Girona neemt het thuis op tegen FC Barcelona.

Wedden op Girona – Barcelona. De noteringen zijn in het voordeel van Genk.

Girona is opgeklommen naar de middenmoot

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 5.75.

Girona verloor op de 18e speeldag met het kleinste verschil op het veld van Villarreal. Dani Parejo scoorde pas in minuut 100 het winnende doelpunt voor Villarreal via een penalty. Girona was nochtans indrukwekkend sinds ver voor de WK-break en speelde eigenlijk ook goed op de vorige speeldag, hoewel het ook met 10 man stond na 78 minuten spelen.

De Blanquivermells waren tussen 23 oktober en de verloren wedstrijd op het veld van Villarreal al 7 wedstrijden ongeslagen in de competitie en hoopt thuis tegen FC Barcelona opnieuw iets te kunnen pakken. Zet in op ‘Girona of X’ en win 2.40 keer je inzet terug.

Barcelona heeft 3 punten meer dan Real Madrid

De odds voor een overwinning van de uitploeg staan op 1.53.

FC Barcelona won op de vorige speeldag met 1-0 thuis tegen Getafe. Supertalent Pedri scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd in minuut 35. Coach Xavi Hernandez voerde verschillende wijzigingen door in zijn elftal, waardoor sleutelspelers zoals Robert Lewandowski, Ronald Araujo en Frenkie de Jong rust kregen in de aanloop naar de kwartfinale van de Copa del Rey tegen Real Sociedad op woensdag.

Door deze overwinning blijft Barça aan de leiding staan in de Spaanse eerste klasse. Het team heeft op dit moment 3 punten meer dan eeuwige rivaal Real Madrid en zo blijft de titelstrijd in Spanje nog steeds uiterst spannend. De laatste titel van Barcelona dateert ondertussen van het seizoen 2018-19 en de fans wachten nog steeds op hun eerste titel na het vertrek van publiekslieveling Lionel Messi.

Barcelona wil zijn winning streak verderzetten en de 3 punten pakken op het veld van Girona. Barça won zijn laatste twee competitiewedstrijden met 1-0. Zet daarom in op ‘Barcelona wint en Girona scoort niet’. Deze odd staat op 2.60.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”290403″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”290403″]

Toon andere wedopties

X