Valencia - Real Valladolid: beide teams vechten tegen de degradatie
Dijon-Paris Saint-Germain (Ligue 1)

Valencia – Real Valladolid: beide teams vechten tegen de degradatie

[jsEntainMatchDetails match_id=”290415″]
Odds op: 26/01/2023

De 19e speeldag in La Liga. Real Valladolid neemt het thuis op tegen Valencia.

Wedden op Real Valladolid – Valencia. De noteringen zijn in het voordeel van de uitploeg.

Real Valladolid staat op een degradatieplaats

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.10.

Op de vorige speeldag van La Liga kon Real Valladolid niets pakken en verloor het met 3-0 van Atletico Madrid. De 3 doelpunten vielen in het eerste halfuur en Valladolid kon tijdens deze wedstrijd maar één keer op doel schieten. Deze ontmoeting is de 5e nederlaag op rij voor het team dat steeds meer wegzakt richting de tweede divisie.

Hoewel de verdediging zeker niet feilloos is, is het vooral de aanval die het moeilijk heeft om doelpunten te scoren voor Real Valladolid, aangezien de ploeg in de laatste 5 ontmoetingen geen enkel doelpunt scoorde. Zet daarom in op een ontmoeting met minder dan 2,5 goals om te profiteren van een quotering van 1.68.

Valencia heeft maar 3 punten meer

De odd voor een overwinning van de bezoekers staat op 6.50.

Valencia kon raakte niet verder dan een 2-2 gelijkspel thuis tegen Almeria, een andere degradatiekandidaat. De Valencianen hebben slechts 3 punten meer dan Real Valladolid en het team vecht zo ook nog steeds tegen de degradatie. De drie punten pakken zou ervoor zorgen dat Edinson Cavani en co naar boven zouden kunnen gaan kijken.

Valencia beleeft een ingewikkeld seizoen. Het team wil zo vlug mogelijk zeker zijn van het behoud maar speelt ook nog de Beker van Spanje want het kwalificeerde zich ook voor de kwartfinales. Wed op een overwinning van Valencia zonder een tegendoelpunt binnen te krijgen en krijg een quotering van 3.70.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”290415″]
[jsEntainMatchHead2Head match_id=”290415″]

Toon andere wedopties

X