Carousel Featured section - big image ( 705x636 )

Dortmund – Leipzig: de thuisploeg staat stevig op de tweede plaats

[jsEntainMatchDetails match_id=”256872″]

Odds op: 28/03/2022

De 28e speeldag in de Bundesliga. Dortmund neemt het thuis op tegen Leipzig.

Wedden op Dortmund – Leipzig. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van de thuisploeg.

Dortmund speelde gelijk op het veld van Köln

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.45.

Dortmund raakte voor de interlandbreak niet verder dan een 1-1 gelijkspel op het veld van FC Köln. BVB kwam al na 8 minuten op voorsprong maar Köln kwam nog voor de rust op gelijke hoogte. De prestatie van Dortmund toonde eens te meer aan dat Erling Haaland en co nog veel werk te doen hebben als ze een kans willen hebben om te concurreren voor de titel.

Bayern München won zijn wedstrijd met 4-0 van Union Berlin en de voorsprong van de voorlopige leider bedraagt zo opnieuw 6 punten. Dortmund staat stevig op de tweede plaats met 9 punten meer dan Leverkusen.

Kan Dortmund zijn titeldroom levendig houden en de 3 punten thuishouden tegen Leipzig? Zet in op ‘Dortmund wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.90.

Leipzig is 6 wedstrijden ongeslagen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.75.

Ook Leipzig raakte op de vorige speeldag niet verder dan een gelijkspel. Die Roten Bullen speelden thuis met 0-0 gelijk tegen Eintracht Frankfurt. De twee kwartfinalisten in de Europa League lieten zo beide dure punten liggen met het oog op Europees voetbal volgend seizoen. Leipzig blijft door dit gelijkspel wel al 6 wedstrijden op rij ongeslagen in de Bundesliga.

Leipzig staat momenteel op de vierde plaats met 3 punten minder dan Leverkusen en 12 minder dan Dortmund. Ook FC Freiburg speelde gelijk, waardoor zowel Leipzig als Freiburg 45 punten hebben. De strijd om de vierde plaats en Champions League-voetbal blijft daarom ongelofelijk spannend.

Kan Leipzig zijn ongeslagen reeks verderzetten? zet in op ‘X of Leipzig’ en win 1.53 keer je inzet terug.