KAS Eupen vs. RSC Anderlecht, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
KAS Eupen vs. RSC Anderlecht, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Eupen – Anderlecht: een nieuwe stap richting PO2 voor paars-wit?

[jsEntainMatchDetails match_id=”297723″]

Odds op: 27/03/2023

De 31e speeldag van de Jupiler Pro League. Eupen neemt het thuis op tegen Anderlecht.

Wedden op Eupen – Anderlecht. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Anderlecht.

Eupen vecht tegen de degradatie

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.90.

Eupen verloor op de vorige speeldag net voor de interlandbreak met zware 3-0 cijfers op het veld van AA Gent. De Oostkantonners speelden geen slechte wedstrijd maar moesten wel hun meerdere erkennen in Gent. Voor de troepen van Edward Still is het wel de vijfde wedstrijd op rij dat het niet meer kon winnen in de competitie.

Stef Peeters en co staan momenteel op de 15e plaats, een veilige plaats, maar heeft wel slechts 3 punten meer dan concurrenten KV Oostende en Zulte-Waregem. Eupen doet er daarom goed aan zo vlug mogelijk zeker te zijn van het behoud. Een puntje pakken thuis tegen Anderlecht zou op het einde van de rit het verschil kunnen maken. Zet in op ‘Eupen of X’ en win 1.90 keer je inzet terug.

Anderlecht wil PO2-voetbal spelen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.87.

Anderlecht won voor de interlandbreak met 0-2 op het veld van Oud-Heverlee Leuven. Islam Slimani (via een penalty) en Kristian Arnstad zorgden voor de doelpunten bij paars-wit. De sterkhouders van de laatste weken, Verschaeren en Slimani, moesten echter het veld geblesseerd verlaten. Verschaeren zal 9 maanden aan de kant staan maar Slimani moet normaal gezien alleen de wedstrijd tegen Eupen overslaan.

De troepen van Brian Riemer willen volgend seizoen opnieuw Europees voetbal spelen en het team moet daarom minstens 8e worden na het reguliere seizoen. Als het team de 3 punten kan pakken in het Kehrwegstadion komt het opnieuw een stap dichter bij deze doelstelling,

RSCA won zijn laatste twee competitiewedstrijden telkens met 2-0. Zet daarom in op ‘0-2’ en win 10.00 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”297723″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”297723″]

Toon andere wedopties

X