Burnley-Fulham (Premier League)

België – Burkina Faso: België is eerste plaats op de FIFA-ranking na 1.283 dagen kwijt.

Odds: 28/03/2022

België neemt het thuis op tegen Burkina Faso in een vriendschappelijke voetbalwedstrijd.

Wedden op België – Burkina Faso. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

België is eerste plaats kwijt

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.12.

België pakte de groepswinst in de groepsfase van de kwalificatieronde voor het WK voetbal, in een groep met Wales en Tsjechië. De Rode Duivels zijn al geplaatst voor het toernooi in Qatar en bondscoach Roberto Martinez kiest er daarom voor om alleen spelers op te roepen met minder dan 50 caps, in de wedstrijden tegen Ierland en Burkina Faso.

Op het veld van de Ieren werd er met 2-2 gelijkgespeeld. De Rode Duivels kwamen twee keer op voorsprong maar na een late gelijkmaker van Alan Browne eindigde de wedstrijd zonder een winnaar. Youri Tielemans en co speelden zonder inspiratie en mistten duidelijk hun topspelers. Door dit gelijkspel zijn de Belgen hun eerste plaats op FIFA-ranking na 1.283 dagen kwijt.

Kan België wel winnen van Burkina Faso? Zet in op ‘België / België’ en win 1.53.

Burkina Faso is uitgeschakeld voor het WK

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 26.00.

Burkina Faso werd tweede in een groep met Algerije, Niger en Djibouti en kon zich daarom niet plaatsen voor het WK in Qatar. De Burkinezen slaagden er nog nooit in zich te plaatsen. Op de Afrika Cup raakte het team verrassend tot in de halve finales. Aston Villa-speler Bertrand Traoré en zijn ploeggenoten werden uitgeschakeld door de latere winnaar Senegal. Burkina Faso doet het uitstekend de laatste jaren op de Africa Cup of Nations, met een derde plaats in 2017 en een tweede plaats in 2013.

Op donderdag verloor het team met 5-0 van Kosovo.

Kan Burkina Faso iets pakken in België? Zet in op ‘X of Burkina Faso’ en win 6.15 keer je inzet terug.

Ierland 2-2 België

Kosovo 5-0 Burkina Faso