Kasimpasa-Besiktas (Super Lig)
Kasimpasa-Besiktas (Super Lig)

KV Mechelen – KV Kortrijk: Mechelen kan zich verzekeren van Play-Off II

[jsEntainMatchDetails match_id=”265029″]

Odds op: 28/03/2022

De 33e speeldag in de Jupiler Pro League. KV Mechelen neemt het thuis op tegen KV Kortrijk.

Wedden op KV Mechelen – KV Kortrijk. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

KV Mechelen kan zich plaatsen voor PO II

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.65.

KV Mechelen speelde op de vorige speeldag met 1-1 gelijk op het veld van KAS Eupen. De Mechelaars leken enkele weken terug nog mee te strijden voor een plaatsje in Play-Off I, maar na vier gelijke spelen op rij heeft het team AA Gent en Anderlecht moeten laten uitlopen.

De troepen van Wouter Vrancken willen na een 4 op 12 weer een overwinning boeken in hun laatste thuiswedstrijd van het reguliere seizoen. Als het team team de 3 punten kan thuishouden, dan is het zeker van een plaatsje in Play-Off II. De andere 3 teams zijn op dit moment Anderlecht, Charleroi en Racing Genk.

Kan Mechelen nog eens winnen? Het team kreeg de laatste weken altijd minstens een doelpuntje binnen. Zet daarom in op ‘KV Mechelen wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.20.

Kortrijk heeft niets meer te winnen of te verliezen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.80.

KV Kortrijk verloor voor de interlandbreak met 0-1 thuis tegen Standard Luik. Selim Amallah maakte met een geweldige lob het enige doelpunt van de wedstrijd. De troepen van Karim Belhocine pakken zo maar 6 op 36 en zijn de laatste maanden heel zwak aan het spelen.

Voor de Kortrijkzanen was het maar liefst de 8e nederlaag in de laatste 9 competitiewedstrijden. Het team is zo weggezakt van de 7e naar de 12e plaats in het klassement. KVK kon in 2022 nog maar 1 keer winnen, 5-0 thuis tegen de buren uit Zulte-Waregem. De West-Vlamingen hebben niets meer te winnen of te verliezen dit seizoen en kijken na een zwakke tweede seizoenshelft uit naar volgend seizoen.

Kan Kortrijk iets pakken op het veld van KV Mechelen? Zet in op ‘X of KV Kortrijk’ en win 2.20 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”265029″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”265029″]

Toon andere wedopties

X