Dortmund-Mönchengladbach (Bundesliga)
Dortmund-Mönchengladbach (Bundesliga)

Sportieve comebacks: 10 topsporters die terugkwamen uit pensioen

Het is veilig om te zeggen dat 2022 nu al een interessant jaar is voor sport, met Tom Brady’s pensionering én verrassende terugkeer als een van de hoogtepunten, nu hij terugkeert naar de NFL.

Zes weken nadat hij had aangekondigd dat hij op 44-jarige leeftijd eindelijk de NFL zou verlaten, werd de laatste bal die hij gooide op een veiling gekocht voor meer dan een half miljoen dollar.

De volgende dag maakte Brady een verrassende aankondiging dat hij voor een derde seizoen zou terugkeren bij de Tampa Bay Buccaneers, waarmee hij onmiddellijk de waarde van de aankoop van de anonieme bieder verlaagde.

Om de nieuwste spraakmakende sportieve comeback te vieren, hebben we teruggekeken naar 10 andere topsporters die gewoon niet weg konden blijven van de sport waar ze van hielden.

Dankzij moderne voedings- en bewegingsregimes is een toenemend aantal atleten in staat om hun carrière te verlengen tot meer dan normaal mogelijk werd geacht, maar uiteindelijk haalt de tijd iedereen in.

Er blijft een lange lijst van veteranen die binnenkort wel eens op pensioen zullen moeten gaan – zoals bijvoorbeeld Tiger Woods, Roger Federer en Zlatan Ibrahimovic – maar als ze met pensioen zijn, hoeveel van hen zullen de drang kunnen weerstaan om nog een keer in de schijnwerpers te staan?

Blijf steeds up-to-date en volg bwin ook op Instagram, Facebook en Twitter.

X