NBA All-Star Game: Team LeBron tegen Team Giannis
NBA All-Star Game: Team LeBron tegen Team Giannis

NBA All-Star Game: Team LeBron tegen Team Giannis

Ervaring

Team LeBron spendeerde al meer dan een volledige dag op het basketbalveld tijdens All-Star wedstrijden – een gecombineerd aantal van 28 en een half uren onderling in 75 optredens. Dit is meer dan het dubbele van de 13 uur die Team Giannis heeft verzameld in 37 gecombineerde optredens, hoewel ze met veteraan Dirk Nowitzki een speler hebben die slechts één uur minder heeft dan de 14 die LeBron verzamelde.

Punten

Wanneer we de hoeveelheid tijd gespendeerd op een basketbalveld in All-Star wedstrijden aanpassen, dan is het verschil veel minder groot. Het gemiddelde rendement van 18,7 punten per wedstrijd van Team LeBron is nog steeds superieur aan de 14,4 punten van Team Giannis en hun team heeft ook vier van de zes centurions tijdens hét evenement van dit jaar. Giannis Antetokounmpo heeft zelf echter 46 punten behaald tijdens zijn twee vorige optredens, die met 23 punten per wedstrijd niet ver verwijderd zit van LeBron’s persoonlijke gemiddelde van 24,5. Als we dieper inzoomen op de tijd op het veld, staat Giannis eigenlijk voorop en scoorde hij elke 65 seconden een punt, waar LeBron dit om de 72 seconden deed.

Assists

De creatievelingen zitten in Team Lebron, die gemiddeld één extra assist per All-Star wedstrijd hebben gemaakt in vergelijking met Team Giannis – 4,3 tegenover 3,3. Dé creatieve strijd zal zich waarschijnlijk afspelen tussen Kyrie Irving – de meest productieve assistent in eerdere All-Star wedstrijden met één elke 2 minuten 46 seconden – en Kyle Lowry van Team Giannis, die zijn sterkste concurrent is met een assist elke 3 minuten en 13 seconden.

Win percentage

Team LeBron was ook meer succesvol in dit aspect, met 46 van hun 73 optredens die deel uitmaken van het winnende team: bijna tweederde. De keuzes van Giannis doen het hier minder goed. Maar aangezien ze in meer dan de helft van hun vorige All-Star wedstrijden een nederlaag hebben opgelopen, hebben ze mogelijk meer honger naar een overwinning. LeBron’s geluksbrenger is Russell Westbrook, die in de vorige All-Star wedstrijden zeven keer aan de winnende kant stond.

Word vandaag lid van bwin en ontvang tot 20 euro aan geld terug als FreeBet als je eerste inzet met een quotering van 2.0 of meer het niet haalt! Voorwaarden zijn van toepassing.

Blijf steeds op de hoogte met de bwin-app. Krijg toegang tot meer markten dan welke andere gokaanbieder dan ook en ontdek ons diepgaand voetbalstatistiekenmenu om snel jouw wed-selecties terug te vinden en uit te voeren. Download nu de beste weddenschap-app ter wereld.

NBA-weddenschappenBasketbal-weddenschappen

X