Cercle Brugge - Sint-Truiden (Jupiler Pro League)
AC Milan - Napoli (Serie A)

Napoli – FC Zürich: boekt Napoli ook thuis een ruime overwinning?

Odds op: 17-02-2019

Stadion: Stadio San Paolo

Datum en uur: 21-02-2019 – 18:55

TV: Proximus TV

De noteringen van Napoli-FC Zürich zijn duidelijk ten voordele van Napoli.

Wed op Napoli, de grote favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.20.

Thuis is Napoli een oninneembare burcht en won het haar laatste 6 competitiewedstrijden. Napoli is zo goed als zeker van een plaats bij de laatste 16 in de Europa League nadat het een ruime overwinning behaalde op het veld van FC Zürich (3-1).

Het team van Rode Duivel Dries Mertens wil voor eigen publiek natuurlijk nog wat glans geven aan het bereiken van de volgende ronde door ook thuis te gaan winnen van Zürich.

Zet daarom geld in op de weddenschap ‘Napoli wint en beide teams scoren’. Als deze weddenschap correct blijkt te zijn win je 2.90 keer jouw inzet terug.

Kies voor een verrassing van FC Zürich

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 11.00.

Na de winterstop behaalde Zürich een 3 op 6, het verloor van FC St. Gallen (1-3) en won tegen de Grasshoppers (3-1). Der Stadtclub staat zo op een voorlopige 4e plaats in de Zwitserse eerste klasse.

Na een 1-3 thuisnederlaag moet FC Zürich minstens twee keer scoren en mag het zelf geen doelpunt tegenkrijgen, wil het zich alsnog plaatsen voor de 1/16e ronde van de Europa League. Een heel moeilijke opdracht voor de Zwitsers.

FC Zürich moet dus risico’s gaan nemen, zet daarom in op ‘beide teams scoren in de wedstrijd’ en win 2.15 keer jouw inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Fiorentina 0-0 Napoli

FC Zürich 3-1 Grasshoppers

Laatste ontmoetingen:

FC Zürich 1-3 Napoli

Toon andere wedopties

X