Sevilla-Lazio Roma (EL)
Pliskova-Osaka

Sevilla – Lazio Roma: kunnen de Italianen Sevilla verrassen ?

Odds op: 17/02/2019

Stadion: Ramon Sanchez Pizjuan

Datum en uur: 20/02/19 – 18:00

TV: Proximus TV

Terugwedstrijd van de 1/16de finales van de Europa League. In de heenmatch won Sevilla met 0-1 in het stadium van Lazio Roma.

De noteringen van Sevilla-Lazio Roma zijn duidelijk in het voordeel van het thuisteam.

Zet in op Sevilla, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.83.

Sevilla won de heenmatch met 0-1 dankzij een doelpunt van Wissam Ben Yedder na 22 minuten. In deze wedstrijd had de Spaanse club 52% balbezit. De doelkansen waren wel duidelijk in hun voordeel. De spelers creëerden er maar liefst 14. Dat zijn er dubbel zo veel als Lazio. Zeker geen slechte uitprestatie dus!

Sevilla heeft dus een goede uitgangspositie. Toch zal het moeten oppassen want de ploeg heeft slechts één doelpunt voorsprong.

Wed op ‘Sevilla leidt aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 2.90.

Wed op Lazio Roma, de underdog

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.40.

Lazio Roma zal alles moeten geven om de achtste finales te halen. Hiervoor moeten ze deze wedstrijd absoluut winnen, en liefst meerdere doelpunten scoren (anders zal er een strafschoppenreeks volgen). De klus wordt zeker niet gemakkelijk: Sevilla verloor slechts één wedstrijd in eigen stadion sinds 16 september. Het gaat om de bekermatch tegen Athletic Bilbao (0-1).

Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Lazio Roma of gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 1.95.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Lazio Roma 0-1 Sevilla

Toon andere wedopties

X