Wedgids: Hoe Cash-Out te gebruiken | bwin
Wedgids: Hoe Cash-Out te gebruiken | bwin

Wedgids: Hoe Cash-Out te gebruiken

Bij het plaatsen van weddenschappen is het altijd handig om opties te hebben die je meer controle geven over je inzet. Een van de handigste tools die bwin België biedt, is de Cash-Out-functie. Met Cash-Out kun je je winst vastzetten voordat een evenement is afgelopen, waardoor je de mogelijkheid hebt om je inzet te verzilveren voordat er mogelijke veranderingen in het spel plaatsvinden. In dit artikel zullen we je begeleiden bij het gebruik van de Cash-Out-functie, zodat je meer vertrouwd kunt raken met deze handige tool.

Er zijn twee belangrijke aspecten van Cash-Out waar we op willen focussen: Auto Cash Out en Cash Out-melding. Deze functies zijn ontworpen om je meer gemak en controle te bieden bij het beheren van je weddenschappen.

Wat is ‘Auto Cash Out’?

Het kan wel eens voorkomen dat je een Cash Out-kans mist omdat je te druk bezig bent. Met Auto Cash Out behoort dat tot het verleden. Deze functie stelt je in staat om van tevoren een Cash Out-waarde in te stellen. Zodra de Cash Out-waarde van je weddenschap deze vooraf ingestelde waarde bereikt of overschrijdt, wordt deze automatisch uitbetaald. Het geld wacht dan op je tot je weer tijd hebt om te wedden. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken dat je een potentieel winstgevende Cash Out mist.

Wat is ‘Cash Out-melding’?

Als je liever zelf de controle houdt over je Cash Out, maar niet constant de Cash Out-waarde in de gaten wilt houden, dan is Cash Out-melding iets voor jou. Met deze functie kun je een Cash Out-waarde instellen en ontvang je een melding zodra deze waarde wordt bereikt of overschreden. Op dat moment kun je je weddenschap bekijken en beslissen of je wilt laten uitbetalen op basis van wat er gebeurt in de evenementen waarop je hebt gewed. Houd er rekening mee dat Cash Out-melding alleen beschikbaar is voor sportweddenschappen.

Hoe gebruik je ‘Auto Cash Out’ en ‘Cash Out-melding’?

Het gebruik van Auto Cash Out en Cash Out-melding is eigenlijk heel eenvoudig. Om Auto Cash Out in te stellen, klik je op het icoon voor Cash Out-instellingen naast de Cash Out-button van je weddenschap. Vervolgens vul je de gewenste Cash Out-waarde in met behulp van het getoonde toetsenbord. Zodra je tevreden bent met de waarde, selecteer je ‘Auto Cash Out instellen’ en wordt je Auto Cash Out-waarde ingesteld. Het icoon voor Cash Out-instellingen zal een groene indicator tonen om aan te geven dat er een live Auto Cash Out is ingesteld. Om de ingestelde waarde te bekijken, selecteer je opnieuw het icoon voor Cash Out-instellingen en wordt de actuele waarde getoond.

Voor Cash Out-melding volg je een vergelijkbaar proces. Klik op de Cash Out-opties-button, selecteer het tabblad Meldingen en stel de gewenste meldingswaarde in. Zodra deze waarde wordt bereikt, ontvang je een melding op je apparaat.

Flexibiliteit is ook belangrijk bij het gebruik van deze functies. Je kunt de ingestelde waarden op elk moment wijzigen of verwijderen. Selecteer eenvoudigweg het icoon voor Cash Out-instellingen, ga naar het relevante tabblad en kies voor ‘Auto Cash Out verwijderen’ of ‘Auto Cash Out wijzigen’. Als je de waarden wilt wijzigen, verwijder je eerst de huidige waarde, voer je een nieuwe waarde in met behulp van het toetsenbord en sla je deze op.

Toon andere wedopties

X