Wedgids: hoe je jouw winst kunt opnemen | bwin
Wedgids: hoe je jouw winst kunt opnemen | bwin

Wedgids: hoe geld opnemen?

Bij bwin België zijn we dol op het zien van onze spelers die winnen. Zodra je een nieuwe account hebt aangemaakt en weddenschappen hebt geplaatst, is het ultieme doel om je winsten te gaan opbouwen.

Gelukkig is het bij bwin net zo snel en eenvoudig om je winsten op te nemen als een storting te doen, en het beste is dat er geen opnamekosten zijn. We doen er alles aan om je overwinning nog smakelijker te maken.

Hoe voer je een geldopname uit op bwin?

Om je winst op te nemen, begin je door in te loggen op bwin.be met je gebruikersnaam en wachtwoord. Je vindt de inloggegevens rechtsboven op de homepage.

Om toegang te krijgen tot je opnames, klik je op het saldo van je account, dat zichtbaar is rechtsboven op elke pagina van de site.

Daar kun je de opnamemethode kiezen die het beste bij je past. Er zijn verschillende keuzes beschikbaar: VISA, VISA Electron, Skrill, NETELLER, PayPal, Maestro en zelfs verschillende bankoverschrijvingsopties.

Zodra je opname is voltooid, ontvang je een bevestiging per e-mail met alle relevante details over je opname.

Elke transactie wordt onderworpen aan onze opnameprocedures; de interne controle duurt tot twee werkdagen.

Als je het geluk hebt gehad om bonusgeld op je account te ontvangen, moet je rekening houden met bepaalde beperkingen voordat je dit geld kunt opnemen. Deze beperkingen worden vermeld in de bonusaanbieding of in de algemene voorwaarden van de site.

Nadat je je opnameverzoek hebt ingediend, kun je de voortgang volgen door in te loggen, naar de je account te gaan en op “Transactiegeschiedenis” te klikken.

De procedure en de voorwaarden voor opname:

Alle opnameverzoeken zijn onderworpen aan een procedure. Deze procedure vereist dat elke opname wordt goedgekeurd na een interne controle. Deze controle duurt meestal één tot twee werkdagen. In het geval van meerdere opnameverzoeken terwijl eerdere transacties nog in behandeling zijn, kunnen ze worden samengevoegd en gezamenlijk worden verwerkt.

We behouden ons het recht voor om opnames uit te voeren met dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt voor je eerste storting. Tussen het moment waarop je een opnameverzoek indient en de goedkeuring ervan, kun je de transactie annuleren en verzoeken dat de fondsen op je account worden teruggestort.

Opnames: beschikbare methoden en termijnen

Om de beschikbare opnamemogelijkheden en hun respectieve termijnen te kennen, zie hieronder een tabel om te raadplegen.

Moyen de paiement Type Retrait minimum Temps de traitement
Banktransferfull2023
Overschrijving 10 € 3 tot 5 werkdagen*
Image
Bankpas/creditcard 10 € 3 tot 5 werkdagen*
Image
Elektronische portemonnee 10 € Tot 24 uur
Image
Elektronische portemonnee 10 € Tot 24 uur
Image
Elektronische portemonnee 10 € Tot 24 uur
Image
Elektronische portemonnee 10 € Tot 24 uur
VisaBrandMark-Blue-900x291
Bankpas/creditcard 10 € 3 tot 5 werkdagen*
applepay
Elektronische portemonnee 10 € 1 tot 3 werkdagen*

*Dit is geheel afhankelijk van de verwerkingstijden van uw bank, wat betekent dat het tot 5 werkdagen kan duren tot het bedrag op uw bankrekening staat.

U kunt de status van uw uitbetaling bekijken door in te loggen op uw account en naar de kassier te gaan. Selecteer “Uitbetalen” en dan “Transactiegeschiedenis” om de status van elke uitbetaling te bekijken.

Toon andere wedopties

X