Nederland (v) - Portugal (v), voetbalweddenschappen
Nederland (v) - Portugal (v), voetbalweddenschappen

Nederland (v) – Portugal (v): de Nederlanders willen het toernooi winnen

Odds op: 17/07/2023

Het Wereldkampioenschap Voetbal voor Vrouwen 2023 (Maori: 2023 FIFA Wāhine O Te Ao) zal de negende editie zijn van het toernooi. Voor het eerst zullen er 32 teams meedoen, terwijl er in 2019 nog 24 landen deelnamen. Het toernooi zal worden gehouden in Australië en Nieuw-Zeeland, wat een geweldige kans biedt om vrouwenvoetbal verder te promoten en het naar nieuwe hoogten te brengen.

In juli 2019 werd besloten om het aantal teams uit te breiden en het totale prijzengeld te verdubbelen voor deze editie, waardoor er nog meer landen kunnen deelnemen en de competitie nog spannender wordt. Met meer teams die strijden om de titel, zal dit WK voor vrouwen ongetwijfeld een spektakel van wereldklasse worden.

Wedden op Nederland (v) – Portugal (v). De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Nederlanders.

Nederland wil wraak nemen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.44.

Het Nederlandse team zal hun avontuur in het Wereldkampioenschap beginnen met een wedstrijd tegen Portugal in Groep E, waarin ook de VS en Vietnam zitten. Nederland wordt gezien als favoriet voor deze wedstrijd, gezien hun succesvolle prestaties in voorgaande toernooien en hun indrukwekkende kwaliteiten op het veld.

De recente vorm van Nederland laat zien dat ze solide presteren met overwinningen op Oostenrijk en Polen, maar ze hebben ook een nederlaag geleden tegen Duitsland. Met hun recente ervaring als runners-up in 2019, zullen ze gemotiveerd zijn om ver te komen in het toernooi en misschien zelfs de felbegeerde titel te winnen.

Het Nederlandse team beschikt over een getalenteerde en goed georganiseerde selectie, met spelers zoals Lieke Martens, Vivianne Miedema en Shanice van de Sanden die voor gevaar kunnen zorgen in de aanval. De defensie, onder leiding van Stefanie van der Gragt en Aniek Nouwen, zal zich sterk willen opstellen om doelpunten te voorkomen en het team naar succes te leiden.

Wedden op het WK voor Vrouwen doe je bij bwin

Portugal zit in een moeilijke groep

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 6.25.

Portugal staat voor een uitdaging om de knockout-fase te bereiken, gezien de kracht van zowel de VS als Nederland. Als 29e in de FIFA-ranking worden ze gezien als outsiders om de top twee te bereiken in Groep E. Maar ondanks deze uitdaging zullen de Portugese vrouwen vastberaden zijn om zich te meten met de beste teams ter wereld en te laten zien dat ze in staat zijn tot grote prestaties.

Met spelers als Carolina Mendes en Ana Borges hebben de Portugezen enkele getalenteerde individuen in hun gelederen die het verschil kunnen maken in cruciale momenten van de wedstrijd. De teamgeest en vechtlust van Portugal zullen van groot belang zijn tijdens het toernooi, en ze zullen hard werken om een indruk achter te laten op het WK.

Wat te verwachten?

In deze eerste groepswedstrijd wordt Nederland gezien als de favoriet, en ze zullen willen laten zien dat ze kunnen concurreren om de titel. Portugal zal echter niet gemakkelijk verslagen worden en zal vechten voor een goede start van het toernooi.

De aanwezigheid van de Nederlandse ploeg maakt het voor de VS niet zo eenvoudig om de groep te winnen, wat het lastiger maakt voor zowel Portugal als Vietnam om de knockout-fase te bereiken. Het belooft een boeiende en competitieve strijd te worden tussen deze teams in Groep E van het WK voor vrouwen 2023.

Toon andere wedopties

X