Wedgids: hoe u de aanmeldingsaanbieding gebruikt | bwin
Wedgids: hoe u de aanmeldingsaanbieding gebruikt | bwin

Wedgids: hoe de aanbieding bij inschrijving gebruiken

Bij bwin draait alles om het bieden van een opwindende en lonende ervaring voor onze spelers. Daarom willen we ervoor zorgen dat u het maximale uit uw inschrijving haalt door gebruik te maken van onze aanbieding bij inschrijving. Met een 100% bonus tot €100 kunt u echt in stijl beginnen met wedden. In deze wedgids zullen we u stap voor stap uitleggen hoe u van deze aanbieding kunt profiteren.

Allereerst is het belangrijk om te weten waar u uw bonussen en acties kunt vinden. U kunt ze eenvoudig vinden door in te loggen op uw account en naar “Mijn account” te gaan. Klik vervolgens op “Mijn aanbiedingen” of selecteer een specifiek product om toegang te krijgen tot uw bonussen en beloningen. Hier kunt u een lijst van uw huidige bonussen en beloningen bekijken, de Algemene voorwaarden lezen en uw voortgang volgen. U kunt ook uw beloningen activeren, pauzeren of verwijderen, en beschikbare en verlopen acties bekijken. Als u meer details wilt zien over uw bonussen en FreeSpins-activiteit van de afgelopen zes maanden, kunt u op “Aanbiedingsgeschiedenis” klikken.

Om de €100 Bonus te ontvangen, moet u zich eerst registreren bij bwin.be. Zodra u geregistreerd bent, is het tijd om uw eerste storting te doen. Zorg ervoor dat uw storting minstens €10 bedraagt om in aanmerking te komen voor de bonus. Het mooie is dat we uw eerste storting zullen verdubbelen met een bonus tot €100. Dit betekent dat als u bijvoorbeeld €50 stort, u een extra €50 aan bonusgeld ontvangt. Met dit extra geld kunt u nog meer weddenschappen plaatsen en uw winstkansen vergroten.

Nu u uw account heeft aangemaakt en uw eerste storting heeft gedaan, kunt u de actie echt beleven door uw eerste weddenschap te plaatsen. Als nieuwe klant bieden we u bijzonder goede winkansen* op geselecteerde events en markten voor uw eerste weddenschap. Dit geeft u een geweldige kans om een mooie winst te behalen. Volg gewoon deze stappen:

  1. Meld u aan bij uw account.
  2. Plaats een weddenschap op geselecteerde markten. Zorg ervoor dat uw inzet minstens €10 bedraagt.
  3. Als uw weddenschap wint, verzamelt u tot €100 extra winst.

Het is belangrijk op te merken dat deze aanbieding alleen geldig is voor de geselecteerde events en weddenschapsmarkten die worden vermeld op uw inzetbewijs. U kunt de oorspronkelijke kansen zien op het moment dat u de weddenschap plaatst, maar uw weddenschap zal worden afgewikkeld tegen de verhoogde kansen.

Mis deze geweldige kans niet om uw wedervaring naar een hoger niveau te tillen. Registreer vandaag nog bij bwin en geniet van onze €100 Bonus. Vergeet niet om uw eerste storting te doen van minstens €10 om de bonus te activeren. Met onze bijzonder goede winkansen* kunt u uw eerste weddenschap plaatsen en de kans krijgen om tot €100 extra winst te verzamelen.

Als u op de hoogte wilt blijven van onze nieuwste aanbiedingen en acties, kunt u zich ook registreren voor onze nieuwsbrieven. Ga naar “Mijn account”, selecteer “Instellingen” en klik op “Communicatievoorkeuren” om updates te ontvangen. We willen er zeker van zijn dat u niets mist!

*Deze weddenschapsmarkt is onderhevig aan veranderingen en de specifieke kansen kunnen variëren.

 

Toon andere wedopties

X