Wedgids: hoe u de aanmeldingsaanbieding gebruikt | bwin
Wedgids: hoe u de aanmeldingsaanbieding gebruikt | bwin

Wat is een combinatieweddenschap?

Als je een beginner bent of zelfs een ervaren gokker, heb je waarschijnlijk gehoord van combinatieweddenschappen. Deze bieden een opwindend en potentieel alternatief voor enkele sportweddenschappen, met mogelijkheden voor hogere winsten. Als je nieuwsgierig bent naar combinatieweddenschappen, ben je hier aan het juiste adres. Laten we samen bekijken waar het om gaat, hoe ze werken en welke soorten combinatieweddenschappen er zijn.

Wat is een combinatieweddenschap en hoe werkt het?

Een combinatieweddenschap is een vorm van weddenschap waarbij twee of meer variabelen worden betrokken en waarvoor je correct moet zijn in al je voorspellingen om te winnen. Dit is wat combinatieweddenschappen onderscheidt van andere soorten weddenschappen, zoals enkele weddenschappen. Je moet je weddenschap baseren op meerdere resultaten om kans te maken op een overwinning.

Soorten beschikbare combinatieweddenschappen

Er zijn verschillende soorten combinatieweddenschappen beschikbaar. Je bent niet beperkt tot één sportevenement voor je weddenschap. Met een combinatieweddenschap kun je wedden op verschillende sportevenementen en tot wel 20 voorspellingen combineren in één weddenschapssessie.

Combinatieweddenschappen met systeem:

Als je vertrouwd bent met eenvoudige combinatieweddenschappen, kun je ook eens kiezen voor combinatieweddenschappen met systeem. Er zijn veel soorten van deze weddenschappen, hier zijn er een paar die je kunt proberen:

  • Trixie-systeem: Je maakt 3 voorspellingen, waarbij in totaal vier weddenschappen worden gevormd. Dit omvat drie accumulators van twee selecties en één accumulator van drie. Om te winnen met een Trixie-systeem, moet je minstens twee voorspellingen correct hebben; afhankelijk van het aantal correcte voorspellingen, zullen de winsten meer of minder hoog zijn.
  • Yankee-systeem: Je maakt vier voorspellingen, waarmee 11 weddenschappen worden gevormd, namelijk zes dubbele combinaties van twee selecties, vier drievoudige combinaties en één viervoudige combinatie. Om winst te maken met deze meervoudige weddenschap, moeten minstens twee voorspellingen correct zijn. Hoe meer correcte voorspellingen, hoe hoger de winst.
  • Patent-systeem: Je maakt 3 voorspellingen, met één enkele weddenschap, drie dubbele combinaties en één drievoudige combinatie. Om winst te maken, moet minstens één van de voorspellingen correct zijn.
  • Goliath-systeem: Hierbij plaats je 247 weddenschappen op in totaal acht verschillende voorspellingen. Dit wordt beschouwd als een van de meest complexe combinatieweddenschappen en ook een die veel spanning toevoegt voor de speler. Om winst te maken, moeten minstens twee voorspellingen correct zijn.

Combinatieweddenschappen vs. Enkele weddenschappen – Wat is beter?

Als je net begint met wedden, is het misschien het beste om te beginnen met enkele weddenschappen om de basisprincipes te leren. Je kunt vervolgens combinatieweddenschappen proberen zodra je vertrouwd bent met enkele weddenschappen en je eigen wedstrategie hebt ontwikkeld. Combinatieweddenschappen bieden hogere odds, waardoor je grote bedragen kunt winnen.

Als je combinatieweddenschappen uitprobeert, begin met een dubbele meervoudige weddenschap en je kunt je inzet na verloop van tijd verhogen. Op deze manier kun je geleidelijk en veiliger leren.

Hoe bereken je de odds van een combinatieweddenschap?

De odds van een combinatieweddenschap worden berekend door de odds van elke individuele weddenschap in de selectie met elkaar te vermenigvuldigen. Dit betekent dat de potentiële winst van een combinatieweddenschap veel hoger is dan die van een enkele weddenschap.

Er is geen twijfel dat combinatieweddenschappen veel plezier kunnen toevoegen aan je sportweddenschappenervaring, vooral als je houdt van de spanning van een uitdaging. Vergeet echter niet dat sportweddenschappen een vorm van entertainment moeten blijven. Denk er altijd aan om alleen te wedden wat je je kunt veroorloven om te verliezen.

Toon andere wedopties

X