AA Gent vs. KV Oostende, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
AA Gent vs. KV Oostende, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

AA Gent – KV Oostende: de Gentenaars willen de Champions’ play-offs spelen

[jsEntainMatchDetails match_id=”297810″]

Odds op: 17/04/2023

De 34e speeldag in de Jupiler Pro League. AA Gent neemt het thuis op tegen KV Oostende.

Wedden op AA Gent – KV Oostende. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Buffalo’s.

Gent speelde gelijk tegen KV Mechelen

De odd voor een overwinning van KV Oostende staat op 1.22.

AA Gent raakte op de vorige speeldag niet verder dan een 1-1 gelijkspel op het veld van KV Mechelen. Cuypers en Okumu kwamen nog dicht bij het winnende doelpunt, maar slaagden er niet in om Mechelen-doelman Coucke te verschalken.

De Gentenaars mogen van geluk spreken dat Club Brugge ook gelijkspeelde tegen Westerlo waardoor het zijn vierde plaats kon behouden. Gent heeft, net als Club Brugge, 56 punten, maar heeft een wedstrijd meer gewonnen dan de Bruggelingen. Als Gent het even het goed doet als Brugge op de laatste speeldag is het zeker van een plaat in de Champions’ play-offs.

Gent moet in principe makkelijk kunnen winnen van Oostende. Zet daarom in op ‘AA Gent / AA Gent’ en win 1.63 keer je inzet terug.

Oostende is zeker van de degradatie

De odd voor een overwinning van AA Gent staat op 12.50.

Oostende verloor op de vorige speeldag met teleurstellende 0-4 cijfers van Oud-Heverlee Leuven en is door de overwinning van Zulte-Waregem op het veld van KAS Eupen zeker van de degradatie naar 1B volgend seizoen. KVO verloor zijn laatste 4 competitiewedstrijden allemaal en was eigenlijk al weken lang erg kwetsbaar.

De degradatie naar 1B is nu een feit en de vraag is daarom of de West-Vlamingen nog gemotiveerd aan de aftrap zullen verschijnen in een wedstrijd zonder enig belang voor het team. De Kustboys kregen maar liefst 9 doelpunten binnen in hun laatste twee wedstrijden en we verwachten een gelijkaardig resultaat in de Ghelamco Arena.

Zet in op ‘meer dan 3,5 doelpunten’ en win 1.98 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”297810″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”297810″]

Toon andere wedopties

X