Ajax Amsterdam - Real Madrid: kan Ajax de dertienvoudige Champions League winnaar verrassen?

Ajax Amsterdam – Real Madrid: kan Ajax de dertienvoudige Champions League winnaar verrassen?

Odds op: 01/03/2019

Stadion: Santiago Bernabéu

Datum en uur: 05/03/19 – 21:00

TV: Proximus TV

Terugwedstrijjd van de 1/8ste finales van de Champions League.

De noteringen van Real-Ajax zijn ten voordele van de Madrilenen.

Zet in op de grote favoriet, Real Madrid

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.60.

Real Madrid eindigde in de groepsfase op de eerste plek in groep G, vóór AS Roma, Plzen en CSKA Moskou.

Real won de vijf laatste ontmoetingen tussen beide teams, de laatste keer in de heenwedstrijd op het veld van de Amsterdammers. Real Madrid staat dus al met één been in de kwartfinales van de Champions League.

De club van rode Duivel Thibaut Courtois is dé recordhouder van het aantal Champions League trofeeën. De Spaanse club won er maar liefst 13. Dat zijn er 6 meer dan de club die tweede staat in dit klassement, AC Milan.

Wed op ‘Real Madrid leidt aan de rust en wint de wedstrijd’ en vermenigvuldig jouw inzet met 2.50.

Zet in op Ajax, de underdog

Ajax eindigde in de groepsfase op een knappe tweede plaats in groep E, met slechts twee punten achterstand op Bayern München. Benfica en AEK Athene liet het achter zich in het klassement.

De club uit Amsterdam is terug in vorm en won in de competitie de laatste twee wedstrijden tegen NAC Breda (5-0) en Den Haag (1-5). De Amsterdammers scoorden telkens vijf keer.

Ajax Amsterdam speelde een heel goede wedstrijd tegen Real Madrid, het imponeerde tijdens de eerste helft. Toch verloren ze de wedstrijd uiteindelijk met 1-2.

Ajax moet minstens twee keer scoren als het toch nog naar de volgende rond wil gaan. Zet daarom in op Ajax wint en Real Madrid scoort niet en win 9.25 keer jouw inzet terug.