De noteringen van Benfica-Braga zijn duidelijk ten voordele van de thuisploeg.

Algerije – Nigeria: de Algerijnen zijn lichtjes favoriet om in de finale te raken

Odds op: 12/07/2019

Stadion: Cairo International Stadium

Datum en uur: 14/07/2019 – 21:00

De halve finales van de Africa Cup of Nations 2019. Algerije neemt het op tegen Nigeria. Algerije had penalties nodig om Ivoorkust uit te schakelen en Nigeria won met 2-1 van Zuid-Afrika in de kwartfinales.

Wed op Algerije – Nigeria. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van Algerije.

Wed op Algerije, de lichte favoriet

De odd voor een overwinning van Algerije staat op 1.65.

Algerije nam het in de kwartfinales op tegen Ivoorkust in een heel interessante wedstrijd. Beide teams creëerden een resem kansen en Sofiane Feghouli opende al na 20 minuten de score voor Algerije. In de 62ste minuut maakte Jonathan Kodjia de gelijkmaker voor Nigeria. In de penaltyreeks misten Bony en Serey Die en Algerije won de reeks uiteindelijk met 3-4.

Nadat landen als Egypte, Marokko en Kameroen uitgeschakeld werden is Algerije samen met Senegal één van de kanshebbers voor eindwinst op de Africa Cup of Nations, maar dan moet het land eerst voorbij de Nigerianen raken.

Zet in op ‘een gelijkspel aan de rust en winst voor Algerije’. Deze odd staat op 5.25.

Zet in op de outsider, Nigeria

De odd voor een overwinning van Nigeria staat op 2.10.

Nigeria nam het in de kwartfinales op tegen Zuid-Afrika. De Nigerianen kwamen na 27 minuten op voorsprong, maar 20 minuten voor het einde maakte Zungu toch nog gelijk. Troost-Ekong bracht Nigeria in de 89ste minuut alsnog op voorsprong en verlengingen werden vermeden.

In 2015 en 2017 konden de Nigerianen zich niet plaatsen, maar in 2013 wonnen ze de Africa Cup voor de laatste keer. Als de Super Eagles hun prestatie van 2013 willen evenaren, dan moeten ze stunten en favoriet Algerije naar huis kunnen sturen.

Zet in op ‘Nigeria wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 7.75.