Anderlecht - RFC Seraing: een eerste driepunter voor RSCA?

Anderlecht – RFC Seraing: een eerste driepunter voor RSCA?

De derde speeldag van de Jupiler Pro League. RSC Anderlecht neemt het thuis op tegen RFC Seraing.

Wedden op Anderlecht – RFC Seraing. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van RSCA.

Anderlecht wil de 3 punten

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.36.

Anderlecht raakte op het veld van Eupen op de tweede speeldag niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Nieuwkomer Benito Raman scoorde zijn eerste doelpunt voor Anderlecht maar door een doelpunt van Jens Cools op het einde van de eerste helft ging Anderlecht alsnog teleurgesteld terug naar Brussel. Een week na de thuisnederlaag tegen Union heeft Anderlecht zo pas 1 puntje kunnen pakken en beginnen de troepen van Vincent Kompany zwak aan het nieuwe seizoen.

Thuis tegen promovendus Seraing wil RSCA de volle buit pakken. Zet in op ‘Anderlecht wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 2.30.

Seraing won van KV Mechelen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 7.00.

Seraing verloor op de eerste speeldag met 2-0 van voorlopige leider KV Kortrijk maar slaagde er op zaterdag in met het kleinste verschil te winnen van KV Mechelen. Marius Mouandilmadji maakte het enige doelpunt van de wedstrijd al vroeg in de eerste helft, na geklungel in de Mechelse verdediging. De nieuwkomer in de eerste klasse begint zo met een 3 op 6 aan het seizoen en tankt meteen vertrouwen.

Kan Seraing ook iets pakken in het Lotto Park? Zet in op ‘X of Seraing’ en win 3.00 keer je inzet terug.