Andorra – Frankrijk: kan Frankrijk zich herpakken na de nederlaag in Turkije?

Odds op: 09/06/2019

Stadion: Estadi Nacional

Datum en uur: 11/06/2019 – 20:45

De vierde speeldag in Groep H met het oog op de Kwalificatie voor het EK 2020. Andorra ontvangt Frankrijk. Andorra staat allerlaatste met 0 punten en Frankrijk staat op de tweede plaats met 6 punten.

Wed op Andorra – Frankrijk. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Frankrijk.

Wed op Andorra, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 51.00.

Andorra verloor de drie eerste kwalificatiewedstrijden voor het EK in 2020 allemaal: thuis tegen Ijsland (0-2) en Albanië (0-3) en op het veld van Moldavië (1-0). Andorra staat zo alleen laatste met 0 punten.

Andorra doet sinds de kwalificatie voor het EK in België en Nederland mee aan kwalificatierondes maar verloor alle 53 wedstrijden die het sindsdien speelde. De microstaat kon zich nog nooit plaatsen voor een groot toernooi en staat 185ste op de FIFA ranking.

Kan Andorra voor de eerste keer een doelpunt scoren in deze kwalificatiecampagne? Zet in op beide teams scoren en win 3.40 keer jouw inzet terug.

Zet in op de favoriet, Frankrijk

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.02.

Frankrijk won de eerste twee wedstrijden, op het veld van Moldavië (1-4) en thuis tegen Ijsland (4-0). De vorige wedstrijd werd echter verrassend verloren op het veld van Turkije. Het was een echte offday voor Paul Pogba en zijn teamgenoten. Turkije won thuis met 2-0 na doelpunten van Kaan Ayhan en Cengiz Ünder in de eerste helft.

Frankrijk staat zo maar op de tweede plaats in groep H en moet de leidersplaats aan Turkije laten. De Fransen zijn het aan hun status van wereldkampioen verplicht om de groep te winnen en de fans verwachten dat het team een ruime overwinning boekt op het veld van buur Andorra.

Zet in op Frankrijk staat voor aan de rust en wint de wedstrijd. Deze odd staat op 1.22.