Burnley-Fulham (Premier League)
Antwerp - Drita: The Great Old wil het thuis al afmaken

Antwerp – Drita: The Great Old wil het thuis al afmaken

Odds op: 18/07/2022

De tweede voorronde van de Conference League. Antwerp neemt het thuis op tegen Drita.

Wedden op Antwerp – Drita. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Antwerp wil naar de groepsfase

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.18.

Antwerp trok deze zomer topspelers zoals Vincent Janssen en Toby Alderweireld aan, met als doelstelling Club Brugge het vuur aan de schenen te leggen. In de Conference League moeten de Antwerpenaren twee voorrondes en play-offs spelen om zich te plaatsen voor de groepsfase.

Vorig seizoen speelde The Great Old de groepsfase van de Europa League. Radja Nainggolan en zijn ploeggenoten eindigden toen in een groep met Olympiakos, Eintracht Frankfurt en Fenerbahçe op de allerlaatste plaats. Kan Antwerp makkelijk winnen van Drita? Zet in op ‘meer dan 3,5 doelpunten’ en win 2.35 keer je inzet terug.

Drita schakelde Inter Turku uit Finland uit

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 13.00.

Drita moet drie voorrondes en play-offs afleggen om zich te kunnen plaatsen voor de groepsfase van de Conference League. In de eerste voorronde schakelden de Albanezen Inter Turku uit Finland uit. Thuis won het team met 3-0, in Finland werd met 0-1 verloren.

Ook vorige seizoen speelde Drita de voorrondes van de Conference League. Het team werd toen in de tweede voorronde uitgeschakeld door later finalist Feyenoord. Football Club Drita speelde de laatste 3 seizoenen telkens Europees voetbal, maar kon zich nooit plaatsen voor de groepsfase.

Kan Drita de terugronde spannend houden? Zet in op ‘Drita of X’ en win 4.75 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Drita 3-0 Inter Turku

Toon andere wedopties

X