Arsenal - Stade Rennais (EL)
Carousel Featured section - big image ( 705x636 )

Argentinië – Paraguay: kan Argentinië zich herpakken na de verloren openingswedstrijd?

Odds op: 17/06/2019

Stadion: Estádio Governador Magalhães Pinto

Datum en uur: 20/06/2019 – 02:30

De tweede groepswedstrijd in Groep B van de Copa América 2019. Argentinië staat op de allerlaatste plaats met 0 punten en Paraguay staat samen met Qatar tweede met 1 puntje.

Wed op Argentinië – Paraguay. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Argentinië.

Wed op Argentinië, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.45.

Argentinië liet zich in de openingswedstrijd meteen verrassen door Colombia. Het team van interim-coach Lionel Scaloni maakte maar weinig indruk en na doelpunten van Roger Martinez en Duvan Zapata werd het uiteindelijk 2-0.

De Argentijnen spelen daarom met het mes op de keel en moeten de drie punten pakken als ze hun lot in eigen handen willen houden met het oog op de kwalificatie.

Argentinië zal vanaf minuut één voor de aanval kiezen en een open wedstrijd wordt verwacht. Zet in op Argentinië wint en beide teams scoren. Deze odd staat op 3.40.

Kies voor een verrassing van Paraguay

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 7.50.

Paraguay speelde zijn eerste wedstrijd tegen gast Qatar. Paraguay kwam twee keer op voorsprong maar moest uiteindelijk toch genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel.

In principe zijn Argentinië en Colombia de grote favorieten om zich te kwalificeren in Groep B maar aangezien Argentinië zijn eerste wedstrijd heeft verloren is alles nog mogelijk. Als Paraguay kan winnen van La Albiceleste, dan is Paraguay zo goed als zeker van de kwalificatie.

De laatste ontmoeting tussen de twee teams dateert van 2018. Die wedstrijd werd toen gewonnen door Paraguay (0-1). Zet in op ‘Paraguay wint zonder tegendoelpunt’ en win 9.25 keer jouw inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Argentinië 0-2 Colombia

Paraguay 2-2 Qatar

Laatste ontmoetingen:

Argentinië 0-1 Paraguay (Kwalificatie WK 2018)

Paraguay 0-0 Argentinië (Kwalificatie WK 2018)

Argentinië 6-1 Paraguay (Copa America 2015)

Argentinië 2-2 Paraguay (Copa America 2015)

Toon andere wedopties

X