Chelsea vs. Arsenal, Premier League, voetbalweddenschappen
Chelsea vs. Arsenal, Premier League, voetbalweddenschappen

Chelsea – Arsenal: Arsenal staat nog steeds aan de leiding

Odds op: 01/11/2022

Stadion: Emirates Stadium

Datum en uur: 06/11/2022 – 13:00

De 15e speeldag van de Premier League. Chelsea neemt het thuis op tegen Arsenal.

Wedden op Chelsea – Arsenal. De noteringen zijn exact in evenwicht.

Chelsea verloor met 4-1 van Brighton

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.65.

Chelsea verloor op de vorige speeldag teleurstellend met 4-1 op het veld van Brighton. Voor coach Graham Potter was het de eerste keer dat hij terugkwam naar het American Express Community Stadium na zijn overstap naar de Blues. Rode Duivel Leandro Trossard bracht zijn team al na 5 minuten op voorsprong en het team won uiteindelijk met overtuigende cijfers.

Voor The Blues was het al de derde competitiewedstrijd op rij dat het team niet kon winnen. Hiervoor was de nieuwe manager nochtans met 3 overwinningen op rij begonnen. Door de 2 op 9 zijn The Blues nu weggezakt van de vierde naar een voorlopige zesde plaats in het klassement.

Chelsea moet winnen als het opnieuw de top-4 wil binnenspringen. Zet in op ‘Chelsea wint en Arsenal scoort niet’. Deze odd staat op 4.60.

Arsenal staat nog steeds aan de leiding

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.65.

Arsenal won op zondag overtuigend met 5-0 thuis tegen laatste in de stand Nottingham Forest. The Gunners springen zo opnieuw over Man City naar de eerste plaats in het klassement. De week daarvoor was Nottingham Forest er nog in geslaagd de volle buit te pakken thuis tegen Liverpool. Topspeler bij Arsenal Bukayo Saka blesseerde zich wel in de wedstrijd en wordt niet in de wedstrijdkern verwacht tegen Chelsea.

The Gunners eindigden vorig seizoen nog op de vijfde plaats en grepen net naast Champions League-voetbal op de laatste speeldag maar doen het dit seizoen ongelofelijk goed. In Noord-Londen dromen de fans al van een eerste nieuwe titel sinds 2003-04.

Granit Xhaka en co wonnen in 2021 (0-1) en 2022 (2-4) twee keer op het veld van Chelsea en willen deze prestatie dit seizoen overdoen. Zet in op ‘Arsenal wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.60.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X