AS Monaco - Olympique Lyon: Clement en Monaco kunnen de punten gebruiken
AS Monaco - Olympique Lyon: Clement en Monaco kunnen de punten gebruiken

AS Monaco – Olympique Lyon: Clement en Monaco kunnen de punten gebruiken

[jsEntainMatchDetails match_id=”293577″]

Odds op: 11/09/2022

De 8e speeldag in de Ligue 1. AS Monaco neemt het thuis op tegen Olympique Lyon.

Wedden op Monaco – Lyon. De noteringen zijn exact in evenwicht.

Monaco staat in de middenmoot

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.55.

AS Monaco won op de vorige speeldag met 0-1 op het veld van OGC Nice. Breel Embolo scoorde het enige doelpunt voor het team van Monaco. Les Monégasques hadden iets recht te zetten na de pijnlijke nederlaag thuis tegen Troyes (2-4) en Philippe Clement kan zo even opgelucht ademhalen na een heel slechte seizoensstart.

De club uit het Prinsdom kon nog maar twee keer winnen in de competitie en werd ook in de voorrondes van de Champions League uitgeschakeld en zo komt trainer Philippe Clement al na 6 speeldagen onder druk te staan. Monaco staat op een voorlopige 10e plaats in de middenmoot en moet dringen een reeks overwinningen gaan neerzetten.

Kan Monaco 6 op 6 pakken? Zet in op ‘Monaco wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.00.

Lyon verloor zijn eerste wedstrijd

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.55.

Lyon won op zaterdag met 5-0 thuis tegen Angers SCO en zet zo zijn sterke start verder. Karl Toko Ekambi scoorde twee doelpunten en werd tot man van de match verkozen. Op woensdag verloor het team echter verrassend zijn inhaalwedstrijd op het veld van Lorient. Les Gones laat het zo liggen om samen met Paris Saint-Germain gedeeld aan de leiding te komen.

Voor Alexandre Lacazette en co is de nederlaag op het veld van Lorient de eerste verliesbeurt van het seizoen. Olympique Lyonnais blijft zo hangen op een voorlopige vierde plaats, nog steeds een stuk beter dan de 8e plaats waar het team vorig seizoen eindigde.

Lyon wil volgend seizoen opnieuw Europees spelen en een overwinning op het veld van Monaco zou voor een boost kunnen zorgen voor het team. Zet in op ‘Lyon wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.00.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”293577″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”293577″]

Toon andere wedopties

X