AS Roma - Feyenoord: de Romeinen zijn favoriet
AS Roma - Feyenoord: de Romeinen zijn favoriet

AS Roma – Feyenoord: de Romeinen zijn favoriet

Odds op: 20/05/2022

De finale van de Conference League. AS Roma neemt het op tegen Feyenoord.

Wedden op AS Roma – Feyenoord. De noteringen zijn in het voordeel van AS Roma.

AS Roma is favoriet in Tirana

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.25.

De emotie was groot aan de kant van Mourinho bij het laatste fluitsignaal van de wedstrijd tussen Roma en Leicester. De Portugese coach heeft namelijk de kans om geschiedenis te schrijven door als eerste de Champions League (met Porto en Inter Milan), de Europa League (met Manchester United) en de Europa Conference League te winnen.

In de halve finale speelden de Romeinen eerst met 1-1 gelijk bij Leicester, voordat ze zich met een doelpunt van Abraham in een 1-0 thuiszege konden kwalificeren voor de finale.

Roma verloor slechts één wedstrijd in de knock-outfase van de Conference League, in de heenwedstrijd van Bodo/Glimt, die ze daarna gemakkelijk konden omdraaien in een 4-0-overwinning.

Mourinho pakte met zijn meeste ex-ploegen een prijs en wil dit herhalen met AS Roma. Zet in op ‘AS Roma / AS Roma’ en win 3.75 keer je inzet terug.

Feyenoord droomt van eindwinst

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.00.

Feyenoord won in de halve finale thuis tegen Marseille met 3-2, met twee doelpunten van Cyriel Dessers, en de terugwedstrijd in Marseille eindigde op een doelpuntloos gelijkspel.

Na als eerste te zijn geëindigd in een groep bestaande uit Slavia Praag, Union Berlin en Maccabi Haifa, schakelde Feyenoord eerst Partizan Belgrado met 8-3 uit, voordat het team Slavia Praag opnieuw in de kwartfinales ontmoette. Feyenooord speelde met 3-3 gelijk in Rotterdam en won met 1-3 in Tsjechië.

De laatste gewonnen finale van Feyenoord dateert van 2002. Kunnen de Nederlanders 20 jaar later opnieuw floreren? Zet in op ‘Feyenoord wint de Conference League’ en win 2.25 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

AS Roma 1-0 Leicester

Marseille 0-0 Feyenoord

Toon andere wedopties

X