Atalanta - Fiorentina: welk team klimt naar de subtop ?
Atalanta - Fiorentina: welk team klimt naar de subtop ?

Atalanta – Fiorentina: welk team klimt naar de subtop ?

Odds op: 27/02/2019

Stadion: Stadio Atleti Azzurri d’Italia

Datum en uur: 03/03/2019 – 18:00

TV: Telenet / Proximus TV

De noteringen van Atalanta-Fiorentina zijn lichtjes in het voordeel van Atalanta.

Wed op Atalanta, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.95.

Atalanta was aan een goede reeks bezig na de winterstop met drie overwinningen en één gelijkspel. De laatste twee competitiewedstrijden werden echter verloren tegen AC Milan (1-3) en Torino (2-0) en het team van Timothy Castagne moet nu de 6e plaats delen met Lazio en Torino.

Atalanta speelde de laatste twee seizoenen in de Europa League en als het ook volgend seizoen Europees wil spelen moet het de volle buit pakken tegen rechtstreekse concurrent Fiorentina.

Atalanta kreeg dit seizoen al 36 doelpunten tegen, vrij veel voor een subtopper. Zet daarom in op ‘Atalanta wint en beide teams scoren’ en win 3.50 keer jouw inzet terug.

Zet in op de uitploeg, Fiorentina

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.70.

Fiorentina is aan een degelijk seizoen bezig en is ondertussen al zeven wedstrijden ongeslagen in de competitie. Het speelde onder meer gelijk tegen topteams Napoli (0-0) en Inter Milaan (3-3).

Fiorentina speelde dit seizoen geen Europees voetbal maar was de vorige vier edities wel van de partij op het Europese toneel. Fiorentina mag daarom zeker niet verliezen op het veld van een rechtstreekse concurrent.

Fiorentina speelde al 12 competitiewedstrijden gelijk, het meeste van allemaal. Wed daarom op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Fiorentina of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 3.25.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Torino 2-0 Atalanta

Fiorentina 3-3 Inter Milaan

Laatste ontmoetingen:

Fiorentina 2-0 Atalanta

Atalanta 1-1 Fiorentina

Fiorentina 1-1 Atalanta

Atalanta 0-0 Fiorentina

Toon andere wedopties

X