Australië (v) - Frankrijk (v), voetbalweddenschappen
Australië (v) - Frankrijk (v), voetbalweddenschappen

Australië (v) – Frankrijk (v): beide teams imponeerden op dit WK

Odds op: 09/08/2023

Het Wereldkampioenschap Voetbal voor Vrouwen 2023 (Maori: 2023 FIFA Wāhine O Te Ao) zal de negende editie zijn van het toernooi. Voor het eerst zullen er 32 teams meedoen, terwijl er in 2019 nog 24 landen deelnamen. Het toernooi zal worden gehouden in Australië en Nieuw-Zeeland, wat een geweldige kans biedt om vrouwenvoetbal verder te promoten en het naar nieuwe hoogten te brengen. In juli 2019 werd besloten om het aantal teams uit te breiden en het totale prijzengeld te verdubbelen voor deze editie, waardoor er nog meer landen kunnen deelnemen en de competitie nog spannender wordt. Met meer teams die strijden om de titel, zal dit WK voor vrouwen ongetwijfeld een spektakel van wereldklasse worden.

Wedden op Australië (v) – Frankrijk (v). De noteringen zijn in het voordeel van de Fransen.

Terwijl de spanning blijft stijgen in het FIFA Women’s World Cup-toernooi, staat een intrigerende ontmoeting op het programma tussen Australië en Frankrijk in de kwartfinales. Beide teams hebben indruk gemaakt in de afgelopen ronde en zijn vastbesloten om hun reis voort te zetten naar de halve finales.

Australië schakelde Denemarken uit

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.50.

Australië komt naar deze fase van het toernooi met hernieuwd vertrouwen na een overtuigende 2-0 overwinning op Denemarken. Caitlin Foord opende de score in de eerste helft en Hayley Raso voegde een klinische afwerking toe voor de beslissende tweede goal. De Matildas laten zien dat ze een geduchte kracht zijn met hun verfijnde aanvalsspel en stevige verdediging. Met de terugkeer van sterspeelster Sam Kerr als invaller, hebben ze de smaak van succes geproefd en zijn ze vastbesloten om voort te bouwen op hun recente triomf.

Krijgen we doelpunten te zien aan beide kanten? Zet in op ‘beide teams scoren’ en win 2.00 keer je inzet terug.

Wedden op het WK voor Vrouwen doe je bij bwin

Frankrijk wil naar de volgende ronde

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.10.

Aan de andere kant staat Frankrijk, die met overtuiging Marokko met 4-0 versloegen in de vorige ronde. Kadidiatou Diani opende de score en bracht het momentum op gang, terwijl Kenza Dali en Eugenie Le Sommer beide bijdroegen met doelpunten om de zege veilig te stellen. Frankrijk heeft een gevestigde naam in het vrouwenvoetbal en blijft indruk maken met hun tactische bekwaamheid en teamwork. Eugenie Le Sommer is nu Frankrijks topscorer aller tijden. Inmiddels heeft ze 92 interlandgoals op haar naam staan.

Kan Frankrijk overtuigend winnen? Zet in op ‘Frankrijk / Frankrijk’ en win 3.30 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

Deze ontmoeting tussen Australië en Frankrijk belooft een intense strijd te worden tussen twee teams die vastberaden zijn om verder te komen in het toernooi. Australië zal vertrouwen putten uit hun solide verdediging en hun vermogen om snel te schakelen in de aanval. Frankrijk zal op zoek gaan naar openingen met hun doorgewinterde ervaring en gevarieerd aanvalsspel.

Toon andere wedopties

X