België - Canada: de Rode Duivels moeten het zonder Romelu Lukaku doen
België - Canada: de Rode Duivels moeten het zonder Romelu Lukaku doen

België – Canada: de Rode Duivels moeten het zonder Romelu Lukaku doen

Odds op: 15/11/2022

De groepsfase van het WK voetbal in Qatar. België neemt het op tegen Canada. In Groep F vinden we ook Kroatië en Marokko terug.

België en Kroatië zijn de favorieten om door te stoten naar de knock-outfase, maar toch houden heel wat analisten rekening met een verrassing van Marokko of Canada.

Wedden op de België – Canada. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Rode Duivels.

België is een outsider voor eindwinst

De odd voor een overwinning van België staat op 1.44.

België eindigde op de derde plaats op het WK in Rusland, de beste prestatie van de Rode Duivels ooit. Zeker de 2-1 overwinning tegen Brazilië had de wereld met verstomming geslagen. Het succes van 2018 zette een nieuwe maatstaf, maar de Belgen konden deze verwachtingen de laatste vier jaar niet waarmaken. Op het EK werden de Belgen in de kwartfinales uitgeschakeld en het team verloor ook twee keer kansloos in de Final Four van de Nations League.

De Wereldbeker in Qatar wordt algemeen gezien als de laatste kans van de gouden generatie om een grote prijs te pakken. Na het WK zullen waarschijnlijk heel wat spelers stoppen bij de Rode Duivels en zal een verjonging moeten plaatsvinden de volgende jaren.

De Rode Duivels willen zich niet laten verrassen en gaan meteen voor de 3 punten op de eerste speeldag. De Belgen krijgen echter vaak doelpunten binnen. Zet daarom in op ‘België wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.10.

Canada is er opnieuw bij

De odd voor een overwinning van Canada staat op 7.25.

Voor Canada is het nog maar de tweede keer dat het zich kon plaatsen voor de eindronde van het WK voetbal. De enige keer dat de Canadezen er bij waren, dateert ondertussen van 36 jaar geleden: in 1986. De meeste Canadese spelers in het team waren toen zelfs nog niet geboren. In 1986 verloor de ploeg alle drie de wedstrijden, zonder te scoren.

De Canadezen konden nooit scoren op een WK en hebben weinig ervaring, maar toch wil het team verrassen in Qatar. In het team vinden we met Jonathan David (voormalig AA Gent-speler) en Cyle Larin en Tajon Buchanan van Club Brugge, enkele bekende namen terug. De absolute sterspeler is echter Alphonso Davies van Bayern München, één van de snelste spelers op de planeet.

Kan Canada voor een stunt zorgen en meteen iets pakken tegen België? Zet in op ‘X of Canada’ en win 2.70 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X