Standard – Benfica: kan Standard thuis wel winnen van Benfica?

De zesde en laatste speeldag in de groepsfase van de Europa League. Standard neemt het thuis op tegen Benfica.

Wed op Standard – Benfica. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Portugezen.

Standard is uitgeschakeld

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.60.

Op de vorige speeldag verloor Standard met 3-2 op het veld van Rangers. Net voor de rust stonden de Rouches nochtans op voorsprong. Door deze nederlaag zijn de Schotten gekwalificeerd en is Standard Luik zeker van de uitschakeling. Thuis tegen Benfica zal Philippe Montanier daarom zijn beste spelers rust geven.

Kan Standard de Europese campagne afsluiten met een overwinning? Zet in op ‘Standard wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 7.50.

Benfica wil groepsleider worden

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.65.

Benfica won op speeldag 5 met 4-0 van Lech Poznan en is zo zeker van Europees voetbal na de winter. Beide Rangers en Benfica hebben 11 punten in Groep D en de teams kunnen alle twee nog groepsleider worden. In eigen stadion won Benfica met 3-0 van Standard en ook in Luik zijn de Portugezen favoriet om de wedstrijd te winnen.

Een makkelijke overwinning voor Benfica Lissabon? Zet in op ‘Benfica / Benfica’ en win 2.55 keer je inzet terug.

Winnen Arsenal, AS Roma en Benfica alle drie hun wedstrijd? Zet in op onze Combi+ Price Boost odd en voorspel ‘een overwinning van Arsenal, AS Roma en Benfica’.