Borussia M'Gladbach - Union Berlin: verstevigt M'Gladbach zijn vierde plaats?

Borussia M’Gladbach – Union Berlin: verstevigt M’Gladbach zijn vierde plaats?

Odds op: 27/05/2020

Stadion: Borussia-Park

Datum en uur: 31/05/2020 – 15:30

TV: Telenet

De 29ste speeldag in de Bundesliga. Borussia M’Gladbach neemt het thuis op tegen Union Berlin. Borussia M’Gladbach staat op de 4de plaats en Union Berlin is 13e in de rangschikking.

Wed op Borussia M’Gladbach – Union Berlin. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Mönchengladbach.

M’Gladbach springt naar de vierde plaats

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.50.

Mönchengladbach raakte niet verder dan een 0-0 gelijkspel op het veld van Werder Bremen. Maar aangezien Leverkusen verloor van Wolfsburg springt Borussia toch naar de vierde plaats en speelt de ploeg mogelijk Champions League-voetbal volgend seizoen.

Borussia Mönchengladbach verloor de heenwedstrijd op het veld van Union Berlin met 2-0 en wil deze keer wel de overwinning pakken. Kunnen Die Fohlen het in de tweede helft afmaken? Zet in op ‘X / M’Gladbach’ en win 4.25 keer je inzet terug.

Union Berlin pakte slechts 1 op 9

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 6.00.

Op de vorige speeldag kon Union Berlin voor de eerste keer een puntje pakken na de coronapauze. Hoewel Andrich in minuut 41 een rode kaart pakte kon de thuisploeg thuis toch de 1-1 vasthouden tegen Mainz 04. Een punt die op het einde van de rit belangrijk kan zijn in de strijd tegen de degradatie.

Iets kunnen pakken op het veld van Mönchengladbach zou een goed resultaat zijn voor de promovendus. Zet in op ‘een gelijkspel of een overwinning voor Union’ en win 2.50 keer je inzet terug.