Brazilië - Argentinië, 2021, voetbalweddenschappen
Brazilië - Argentinië, 2021, voetbalweddenschappen

Brazilië – Argentinië: de nummer 2 op bezoek bij de nummer 1

Odds op: 04/09/2021

Stadion: Corinthians Arena

Datum en uur: 05/09/2021 – 21:00

De kwalificatie voor het WK in Qatar. Brazilië neemt het thuis op tegen Argentinië.

Wedden op Brazilië – Argentinië. De Brazilianen zijn favoriet om de wedstrijd te winnen.

Brazilië staat los op kop

De odd voor een overwinning van Brazilië staat op 2.30.

De verliesbeurt in de Copa America-finale tegen hun aanstaande tegenstander van zondag heeft Brazilië in de WK-kwalificatierondes niet afgeremd. De Brazilianen wonnen al hun zeven wedstrijden en staan met 21 punten los op kop in het klassement. Argentinië staat op de tweede plaats met 6 punten minder.

Het laatste duel tussen de twee teams werd gewonnen door Argentinië – de finale van de Copa America – en de Seleção zal daarom aan het thuispubliek willen bewijzen dat ze het beste voetballand van Zuid-Amerika zijn.

Kan Brazilië zijn 8ste wedstrijd op rij winnen in de kwalificatieronde met het oog op het WK in Qatar? Zet in op ‘Brazilië to win to nil’ en win 3.50 keer je inzet terug.

Argentinië is tweede in de stand

De odd voor een overwinning van Argentinië staat op 3.20.

Deze zomer was geweldig voor Argentinië, aangezien ze erin slaagden de Copa America te winnen en Lionel Messi zijn eerste trofee met zijn land kon winnen. Door deze overwinning op Brazilië zullen de Argentijnen met vertrouwen afzakken naar de Corinthians Arena in São Paulo. Argentinië heeft vier overwinningen en drie gelijke spelen na de eerste zeven wedstrijden. in de kwalificatieronde.

De laatste vijf wedstrijden tussen Brazilië en Argentinië leverden telkens een winnaar op – twee daarvan werden gewonnen door Brazilië, drie door Argentinië, waaronder de overwinning in de Copa America-finale een paar maanden geleden. Zet daarom in op ‘Brazilië of Argentinië’ en win 1.30 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Chili 0-1 Brazilië

Venezuela 1-3 Argentinië

Laatste ontmoetingen:

Argentinië 1-0 Brazilië (2021)

Brazilië 0-1 Argentinië (2019)

Brazilië 2-0 Argentinië (2019)

Brazilië 1-0 Argentinië (2018)

Toon andere wedopties

X