Brazilië – Chili: de Brazilianen zijn favoriet om door te stoten

Odds op: 29/06/2021

Stadion: Olympic Stadium

Datum en uur: 03/07/2021 – 02:00

De kwartfinales van de Copa America. Brazilië neemt het op tegen Chili. Brazilië staat op de 3de plaats op de FIFA-wereldranglijst en Chili op de 19de plaats.

Wed op Brazilië – Chili. De Brazilianen zijn favoriet om de wedstrijd te winnen.

Brazilië werd groepswinnaar in Groep B

De odd voor een overwinning van Brazilië staat op 1.40.

Brazilië speelde op de laatste groepswedstrijd 1-1 gelijk tegen Ecuador. Door het gelijkspel pakken de Brazilianen 10 punten en groepswinst. Brazilië was de grote favoriet om de wedstrijd te winnen, maar Ecuador slaagde erin een gelijkspel af te dwingen. De bondscoach van Brazilië gaf enkele sterspelers rust omdat het land toch al zeker was van groepswinst en kwalificatie.

Na twee punten te hebben laten liggen in hun laatste groepswedstrijd tegen Ecuador, zal Brazilië proberen de 3 punten te pakken tegen Chili in de kwartfinales van de Copa America.

Brazilië is favoriet voor eindwinst. Een makkelijke overwinning voor de Seleção? Zet in op ‘Brazilië / Brazilië’ 2.10 keer je inzet terug.

Chili pakte de 4de plaats in Groep A

De odd voor een overwinning van Chili staat op 7.50.

Chili verloor op de laatste speeldag met 0-2 van Paraguay. Maar omdat Bolivia 0 punten pakt stoot het team via de vierde plaats door naar de kwartfinales. Alleen de laatste in de stand kan zich niet kwalificeren. Chili had 69% balbezit in de wedstrijd maar kon die dominantie niet omzetten in doelkansen. De Chilenen konden na 90 minuten maar één keer op doel besluiten.

Chili kon op de Copa America nog maar één keer winnen (tegen Bolivia), maar speelden wel gelijk tegen Argentinië en Uruguay in de groepsfase.

Kan Chili voor de verrassing zorgen? Zet in op ‘Chili stoot door’ en win 4.33 keer je inzet terug.