Brazilië - Servië: a Seleção is de grootste favoriet voor eindwinst
Brazilië - Servië: a Seleção is de grootste favoriet voor eindwinst

Brazilië – Servië: a Seleção is de grootste favoriet voor eindwinst

Odds op: 16/11/2022

De groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Brazilië neemt het op tegen Servië. In Groep G vinden we ook Zwitserland en Kameroen terug.

Brazilië is dé favoriet om als groepswinnaar door te stoten naar de knock-outfase, maar voor de tweede plaats is er geen uitgesproken favoriet. Kameroen wordt door enkele analisten als mogelijke verrassing aangeduid, maar ook Zwitserland en Servië zijn teams die de 1/8e finales ambiëren.

Wedden op Brazilië – Servië. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Brazilianen.

Brazilië wil na 20 jaar opnieuw het WK winnen

De odd voor een overwinning van Brazilië staat op 1.43.

Brazilië heeft een team vol stervoetballers en is de grootste favoriet om het WK te winnen. De Brazilianen beschikken niet alleen over talent van wereldklasse, in de aanval staan 3 topspitsen: Neymar van PSG, Vinicius Jr. van Real Madrid en Gabriel Jesus van Arsenal. Met Roberto Firmino en Fabinho uit Liverpool en het middenveldduo Fred en Casemiro van Manchester United is er ook genoeg kracht op het middenveld om de wedstrijd te controleren.

De laatste keer dat a Seleção er in slaagde om het WK te winnen dateert van 2002, toen het team de finale met 0-2 won van Duitsland. In 2006, 2010 en 2018 strandde het team in de kwartfinales, in 2014 werd in eigen huis de vierde plaats gepakt na een afgang in de halve finales tegen Duitsland.

Brazilië is klaar om zijn 6e wereldtitel te pakken. Zet in op ‘Brazilië / Brazilië’ en win 2.20 keer je inzet terug.

Servië heeft een geweldige aanval

De odd voor een overwinning van Servië staat op 7.75.

Servië werd eerste in zijn kwalificatiegroep voor Portugal en mag daarom de ambitie hebben om zich te plaatsen voor de knock-outfase. De troepen van Dusan Tadic en co verloren geen enkele wedstrijd tijdens de kwalificatie en willen zich tonen in Qatar. Servië heeft met Mitrovic (Fulham), Luka Jovic (Fiorentina) en Dusan Vlahovic (Juventus) 3 topspitsen in de rangen lopen en zullen proberen een doelpuntje meer te kunnen scoren dan hun tegenstanders.

Servië zal voor de derde keer als onafhankelijke natie optreden op het WK na zijn debuut in Zuid-Afrika in 2010. In 2010 en 2018 slaagde het team er niet in om de groepsfase te overleven. In 2018 versloegen ze Costa Rica in hun openingswedstrijd, maar kwalificeerden ze zich niet voor de knock-outfase na het verliezen van de volgende twee groepswedstrijden tegen Zwitserland en Brazilië.

Kan Servië iets pakken tegen Brazilië? Zet in op ‘X of Servië’ en win 2.75 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X