Charleroi - Zulte-Waregem (JPL)
Chelsea - Villarreal: een tweede Europese Supercup voor Chelsea?

Chelsea – Villarreal: een tweede Europese Supercup voor Chelsea?

Odds op: 07/08/2021

Stadion: Windsor Park

Datum en uur: 11/08/2021 – 21:00

Chelsea neemt het in de Europese Supercup op tegen Villarreal.

Wedden op Chelsea – Villarreal. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Chelsea.

Chelsea won verrassend de Champions League

De odd voor een overwinning van Chelsea staat op 1.80.

Chelsea won vorig seizoen verrassend de finale van de Champions League van reeksgenoot en favoriet Man City. Hiervoor schakelden de Londenaars ook Porto uit in de kwartfinales en Real Madrid in de halve finales.

Chelsea speelde de Europese Supercup al vier keer, maar won deze maar één keer, in 1998 haalden de Engelsen het van Real Madrid (0-1) Monaco. In 2019 verloor Chelsea de Super Cup van Liverpool na een penaltyreeks.

Als winnaar van de Champions League is Chelsea favoriet om te winnen. Zet in op ‘Chelsea / Chelsea’ en win 2.85 keer je inzet terug.

Villarreal is de outsider

De odd voor een overwinning van de Villarreal staat op 4.40.

Villarreal won de finale van de Europa League vorig seizoen van favoriet Manchester United. Na de reguliere speeltijd en verlengingen stond de 2-2 op het scorebord en na het nemen van 22 penalatiy’s trokken de Spanjaarden uiteindelijk aan het langste eind.

Voor Villarreal is het de eerste keer dat het de Europese Supercup speelt. Villarreal-coach Unai Emery stond als manager wel al 3 keer in de Europese Supercup, die werd welk telkens verloren, van Barcelona, Real Madrid en in 2020 van Bayern München.

Kan de Spaanse coach na 3 nederlagen voor de eerste keer de Supercup omhoog steken? Zet in op ‘Villarreal to win to nil’ en win 6.00 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Man City 0-1 Chelsea

Villarreal 1-1 (11-10) Man United

Laatste ontmoetingen:

/

Toon andere wedopties

X