Club Brugge vs. Zulte-Waregem, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Club Brugge – Zulte-Waregem: een makkelijke overwinning voor blauw-zwart?

Odds op: 03/12/2023

De 1/8e finales van de Beker van België. Club Brugge neemt het thuis op tegen Zulte-Waregem.

Club Brugge en Zulte-Waregem staan voor een boeiende confrontatie in de 1/8e finales van de Beker van België. Club Brugge domineerde Beerschot met een verbluffende 0-6 overwinning, terwijl Zulte-Waregem Cercle Brugge na verlengingen en strafschoppen versloeg. Zeker Ruud Vormer zal zich willen tonen op het veld van zijn ex-ploeg.

Wedden op Club Brugge – Zulte-Waregem. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

Brugge won met 0-6 van Beerschot

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.33.

Club Brugge gaf Beerschot geen schijn van kans in de vorige ronde, waar Igor Thiago, Skov Olsen en Vetlesen schitterden met doelpunten. De ploeg begon sterk en stoomde door naar een verbluffende 0-6 overwinning. Met dynamisch spel en efficiënte afwerking liet Club Brugge zien dat het een serieuze kandidaat is om de Beker van België te winnen. De ploeg zal zich nu richten op het winnen van de wedstrijd thuis tegen de buren uit het zuiden van West-Vlaanderen, waarbij ze streven naar een ticket voor de kwartfinales.

Op zondagavond kon blauw-zwart 3 punten pakken thuis tegen Standard Luik in de competitie. Twee spelers die de laatste maanden heel wat kritiek kregen, Thiago en Zinckernagel, scoorden de twee doelpunten in een 2-0 thuisoverwinning in Jan Breydel.

Staat Club Brugge al voor aan de rust? Zet in op ‘Club Brugge / Club Brugge’ en win 1.95.

Zulte-Waregem wil voor een stunt zorgen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 7.00.

Zulte-Waregem zorgde voor een verrassing in de vorige ronde door Cercle Brugge na verlengingen en hierna strafschoppen te verslaan. Ondanks hevige concurrentie en vermoeiende momenten hield Essevee stand en bereikte de tweedeklasser de volgende fase via strafschoppen. Abdoulaye Traoré en Vossen speelden cruciale rollen in de comeback met elk een doelpunt, en coach Euvrard toonde zijn vertrouwen in een mix van jeugdige energie en ervaren spelers. Zulte-Waregem zal met hernieuwde vastberadenheid Club Brugge tegemoet treden, na de 1-3 overwinning op SL 16 FC in 1B op zaterdag. Door deze overwinning staat het team nu opnieuw op de tweede plaats in het klassement.

Kan Harelbeke opnieuw verlengingen afdwingen? Zet in op ‘een gelijkspel’ en win 4.80 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

Verwacht een intense strijd tussen de twee teams, zeker omdat Zulte-Waregem met enkele ex-Club Brugge spelers aan de aftrap zal verschijnen. Club Brugge zal vertrouwen op hun aanvallende vuurkracht, terwijl Zulte-Waregem vastbesloten zal zijn om met georganiseerd spel en ervaring een resultaat te behalen. Het belooft een boeiende wedstrijd te worden, waarbij beide ploegen alles op alles zullen zetten om hun bekerdroom levend te houden.