Valencia - Sporting Gijon (Copa del Rey)
Valencia - Sporting Gijon (Copa del Rey)

Alaves – Levante: komt Alaves de subtop binnen?

Odds op: 07/02/2019

Stadion: Mendizorrotza

Datum en uur: 11/02/2019 – 21:00

TV: Proximus TV / Telenet

De noteringen van Alaves-Levante zijn in het voordeel van Alaves.

Wed op Alaves, de lichte favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.05.

Alaves speelt nog maar voor het 3e seizoen terug in de eerste divisie en doet het dit seizoen heel goed met een voorlopige 5e plaats. Alaves deelt deze plaats echter ook met Getafe en Real Betis, en doet er daarom goed aan om te winnen als het niet verder wil wegzakken in de rangschikking.

El Glorioso verloren namelijk hun laatste 3 wedstrijden tegen Real Madrid (3-0), Rayo Vallecano (1-0) en Getafe (4-0) en konden telkens geen enkel doelpunt maken. Met een 0 op 9 is het eigenlijk een wonder dat het team nog steeds 5e staat.

Kan Alaves terug aansluiten met een overwinning tegen Levante? Zet in op de weddenschap ‘Alaves leidt aan de rust en wint de wedstrijd’ en vermenigvuldig jouw inzet met 3.30.

Zet in op de outsider, Levante

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.90.

Levante speelt nog maar 2 seizoenen terug in La Liga nadat het in 16/17 een jaartje in de tweede divisie moest brommen. De eerste opdracht is daarom om het behoud veilig te stellen. Levante heeft maar 4 punten meer dan Rayo Vallecano, en doet er daarom goed aan zo vlug mogelijk punten te gaan pakken.

Levante speelde de vorige speeldag gelijk tegen Getafe (0-0) en verloor de competitiematch daarvoor met zware cijfers van Sevilla (5-0).

Kan Levante minstens een puntje pakken op het veld van Alaves? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Chelsea of een draw. Deze odd staat op 1.75.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Real Madrid 3-0 Alaves

Levante 0-0 Getafe

Laatste ontmoetingen:

Levante 2-1 Alaves

Alaves 1-0 Levante

Levante 0-2 Alaves

Levante 2-3 Alaves

Toon andere wedopties

X