België vs. Duitsland, voetbalweddenschappen, vriendschappelijk
België vs. Duitsland, voetbalweddenschappen, vriendschappelijk

Duitsland – België: kunnen de Rode Duivels ook winnen van Duitsland?

Odds op: 26/03/2023

Duitsland neemt het thuis op tegen België in een vriendschappelijke wedstrijd.

Wedden op Duitsland – België. De kansen zijn in het voordeel van de Duitsers.

Duitsland organiseert het EK

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.63.

Duitsland organiseert in 2024 het EK voetbal en moet daarom geen kwalificatiewedstrijden spelen. Op zaterdag speelde het team wel een vriendschappelijke wedstrijd thuis tegen Peru, die met 2-0 werd gewonnen. De Duitsers domineerden de wedstrijd en Peru kon geen enkele keer op doel besluiten.

De Mannschaft won zijn laatste 9 wedstrijden tegen België en is daarom ook favoriet in deze vriendschappelijke wedstrijd. De laatste keer dat de twee landen tegen elkaar speelden dateert echter wel al van 2011, toen in België nog niet gesproken werd van een Gouden Generatie.

Duitsland is torenhoog favoriet. Zet daarom in op ‘Duitsland / Duitsland’ en win 2.65 keer je inzet terug.

België won makkelijk van Zweden

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 5.00.

De Rode Duivels wonnen op vrijdagavond makkelijk in de Friends Arena in Solna, Zweden. Romelu Lukaku scoorde 3 doelpunten maar toch was het Dodi Lukebakio die tot man van de match verkozen werd. De 25-jarige aanvaller was er niet bij op het WK in Qatar maar kreeg van de nieuwe bondscoach Domenico Tedesco meteen een basisplaats in de eerste kwalificatiewedstrijd. De spits van Hertha BSC nam het vertrouwen in dank aan en was meteen goed voor twee assists.

De derde assist kwam op naam van nieuwkomer Johan Bakayoko te staan. De rechtsbuiten ging twee man voorbij en legde de bal panklaar voor het derde doelpunt van Lukaku.

In de vriendschappelijke wedstrijd in Duitsland zijn de Belgen de underdog. Geloof jij wel in een overwinning? Zet in op ‘België / België’ en win 8.00 keer je inzet terug.

Overzicht uitslagen

Laatste uitslagen:

Toon andere wedopties

X