Club Brugge - Dynamo Kiev: kan Club Brugge het thuis afmaken?

Club Brugge – Dynamo Kiev: kan Club Brugge het thuis afmaken?

Odds op: 19/02/2021

Stadion: Jan Breydel

Datum en uur: 25/02/2021 – 21:00

TV: Proximus TV

De terugronde vam de 1/32ste finales in de Europa League. Club Brugge neemt het thuis op tegen Dynamo Kiev.

Wed op Club Brugge – Dynamo Kiev. De noteringen zijn in het voordeel van Club Brugge.

Club Brugge wil het thuis afmaken

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.20.

Club Brugge speelde in de heenronde 1-1 gelijk op het veld van Dynamo Kiev. De Oekraïners kwamen in de 63ste minuut op voorsprong, maar 5 minuten later bracht Brandon Mechele opnieuw het scorebord terug in evenwicht. Door het kopbaldoelpunt van de Brugse centrale verdediger is blauw-zwart favoriet om door te stoten naar de volgende ronde.

Gaat Club Brugge naar de 1/16de finales? Zet in op ‘Club Brugge naar de volgende ronde’ en win 1.60 keer je inzet terug.

Dynamo Kiev is de underdog

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.25.

Door het gelijkspel in eigen huis moet Dynamo Kiev minstens één doelpunt scoren in het Jan Breydel-stadion om door te stoten naar de 1/16de finales van de Europa League. In de competitie zijn de troepen van Mircea Lucescu al 6 wedstrijden ongeslagen en staat het team op de eerste plaats. Vorig seizoen raakte Kiev niet verder dan de groepsfase, het team werd toen derde.

Kan Dynamo Kiev voor de verrassing zorgen en zich alsnog kwalificeren? Zet in op ‘Dynamo Kiev stoot door’ en win 2.20 keer je inzet terug.