Kasimpasa-Besiktas (Super Lig)
Kasimpasa-Besiktas (Super Lig)

Egypte – Zimbabwe: wint favoriet Egypte meteen zijn eerste wedstrijd?

Odds op: 17/06/2019

Stadion: Stadio internazionale del Cairo

Datum en uur: 21/06/2019 – 22:00

De eerste groepswedstrijd in Groep A van de Africa Cup of Nations 2019. Egypte neemt het op tegen Zimbabwe. De andere twee teams in Groep A zijn de Democratische Republiek Congo en Oeganda.

Wed op Egypte – Zimbabwe. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Egypte.

Wed op Egypte, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.22.

Egypte won de Africa Cup of Nations al 7 keer en is zo de recordhouder met de meeste titels. Het land van de Nijl is dit jaar de gastheer en hoopt een 8ste keer de eindwinnaar te zijn. De laatste keer dat Egypte de beker omhoog mocht steken dateert ondertussen van 2010, toen het voor de derde keer op rij de Africa Cup kon winnen.

De Farao’s willen meteen aan het thuispubliek laten zien dat ze 9 jaar na hun laatste eindoverwinning een nieuwe gouden medaille aan hun prijzenkast willen toevoegen.

Zet in op Egypte staat voor aan de rust en wint de wedstrijd. Deze odd staat op 1.78.

Kies voor een verrassing van Zimbabwe

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 18.50.

Egypte is dé favoriet om Groep A te winnen. Zimbabwe strijd daarom samen met de Democratische Republiek Congo en Oeganda om de tweede plaats. Zimbabwe nam voor de eerste keer deel aan de kwalificatie voor de Africa Cup of Nations in 1982 en kon zich pas in 2004 voor de eerste keer plaatsen voor de eindronde.

Zimbabwe raakte nog nooit verder dan de groepsfase en de troepen van Sunday Chidzambwa willen hier graag eens verandering in brengen.

Kan Zimbabwe gastland Egypte verrassen op de openingsspeeldag en meteen dure punten afsnoepen van de grote favoriet? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Zimbabwe of een gelijkspel. Deze odd staat op 4.10.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Egypte 1-0 Tanzania

Tanzania 1-1 Zimbabwe

Laatste ontmoetingen:

Zimbabwe 2-4 Egypte (Kwalificatie WK 2014)

Egypte 2-1 Zimbabwe (Kwalificatie WK 2014)E

Zimbabwe 1-2 Egypte (Africa Cup 2004)

Toon andere wedopties

X