Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund (Bundesliga)
Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund (Bundesliga)

Frankfurt – Dortmund: verstevigt Dortmund de leiderspositie?

Odds op: 30/01/2019

Stadion: Commerzbank-Arena

Datum en uur: 02/02/2019 – 15:30

TV: Telenet TV

De noteringen van Eintracht Frankfurt-Borussia Dortmund zijn duidelijk ten voordele van Borussia Dortmund.

Wed op Frankfurt, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.20.

Eintracht Frankfurt draait een uitstekend seizoen en dit resulteert in een voorlopige 5e plaats. Ook in de Europa League poule fase werd het team verrassend eerste in haar groep en de ploeg neemt het binnen enkele weken op tegen Shakhtar Donetsk in de 1/32e finale.

Die Adler pakten echter maar één puntje in haar laatste twee competitiewedstrijden en het team daarom graag terug aansluiten met een overwinning om zo niet weg te zakken in de rangschikking.

Kan Frankfurt minstens een puntje pakken op eigen veld tegen Dortmund? Wed op ‘Frankfurt wint of speelt gelijk’ en win 1.70 keer jouw inzet terug.

Zet in op de favoriet, Dortmund

Het Dortmund met Rode Duivel Axel Witsel als draaischijf op het middenveld is aan een geweldig seizoen bezig. De ploeg uit het westen van Duitsland staat verrassend eerste en heeft ondertussen al zes punten voorsprong op rekordmeister Bayern München.

BVB wil graag haar eerste plaats verstevigen door de volle buit te pakken op het veld van Eintracht om zo deze zomer voor de eerste keer sinds 2012 kampioen te spelen.

Wed op ‘Dortmund leidt aan de rust en wint de wedstrijd’. Als je deze weddenschap kiest kun je 3.40 keer jouw inzet terugverdienen.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Werder Bremen 2-2 Frankfurt

Dortmund 5-1 Hannover 96

Laatste ontmoetingen:

Dortmund 3-1 Frankfurt

Dortmund 3-2 Frankfurt

Frankfurt 2-2 Dortmund

Frankfurt 1-2 Dortmund

Toon andere wedopties

X