Waasland-Beveren - Club Brugge (Jupiler Pro League)
Club Brugge - Manchester Utd (EL)

Engeland – Schotland: Schotland op bezoek bij de “Auld Enemy”

Odds op: 14/06/2021

Stadion: Wembley Stadium

Datum en uur: 18/06/2021 – 19:00

TV: Sporza

De groepsfase van het EK voetbal. Engeland neemt het in Groep D op tegen Schotland. De Engelsen staan momenteel op de vierde plaats op de FIFA-wereldranglijst en Schotland staat op een povere 48ste plaats. Engeland staat op het EK samen met Tsjechië op de eerste plaats en Schotland en Kroatië hebben nog steeds 0 punten.

Wed op Engeland – Schotland. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Engelsen.

Engeland nam wraak op Kroatië

De odd voor een overwinning van Engeland staat op 1.34.

Engeland verloor in 2018 nog de halve finales van Kroatië en had daarom iets recht te zetten bij de (thuis)fans. Engeland kon op de eerste speeldag meteen revanche nemen door met 1-0 te winnen op Wembley. The Three Lions wonnen voor het eerst hun openingsmatch op een EK en zetten zo hun ambities om het toernooi te winnen nog wat kracht bij.

Als Engeland ook de tweede wedstrijd wint dan is het zeker van een plaatsje in de 1/16de finales van het Europees kampioenschap. Op papier heeft Engeland het sterkste team, is het in betere vorm en geniet het van de steun van de lokale fans op Wembley.

Een makkelijke overwinning voor de Engelsen? Zet in op ‘Engeland / Engeland’ en win 2.00 keer je inzet terug.

Schotland verloor van Tsjechië

De odd voor een overwinning van Schotland staat op 9.25.

Schotland was er voor de eerste keer opnieuw bij op een groot toernooi, het was sinds het WK in 1998 dat de Schotten zich weer wisten te kwalificeren. In de vorige 10 deelnames op een EK of WK slaagden de Schotten er niet in om de groepsfase te overleven. Door de 0-2 nederlaag tegen Tsjechië op de eerste speeldag zijn de kansen van The Tartan Army om de knock-outfase op deze editie te halen meteen een stuk geslonken.

Schotland moet minstens een puntje pakken tegen hun oude rivalen om hun kansen op de kwalificatie gaaf te kunnen houden. De Schotse fans hopen dat het team tot in de 1/16de finales kan raken maar zijn eigenlijk al blij om er na 23 jaar weer eens bij te zijn.

Kan Schotland verrassen en een puntje pakken? Zet in op ‘X of Schotland’ en win 3.20 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Engeland 1-0 Kroatië

Schotland 0-2 Tsjechië

Laatste ontmoetingen:

Schotland 2-2 Engeland

Engeland 3-0 Schotland

Schotland 1-3 Engeland

Engeland 3-2 Schotland

Toon andere wedopties

X