Engeland (v) - Denemarken (v), voetbalweddenschappen
Engeland (v) - Denemarken (v), voetbalweddenschappen

Engeland (v) – Denemarken (v): de Engelsen zijn favoriet

Odds op: 24/07/2023

Het Wereldkampioenschap Voetbal voor Vrouwen 2023 (Maori: 2023 FIFA Wāhine O Te Ao) zal de negende editie zijn van het toernooi. Voor het eerst zullen er 32 teams meedoen, terwijl er in 2019 nog 24 landen deelnamen. Het toernooi zal worden gehouden in Australië en Nieuw-Zeeland, wat een geweldige kans biedt om vrouwenvoetbal verder te promoten en het naar nieuwe hoogten te brengen.

In juli 2019 werd besloten om het aantal teams uit te breiden en het totale prijzengeld te verdubbelen voor deze editie, waardoor er nog meer landen kunnen deelnemen en de competitie nog spannender wordt. Met meer teams die strijden om de titel, zal dit WK voor vrouwen ongetwijfeld een spektakel van wereldklasse worden.

Engeland (v) – Denemarken (v). De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Engelsen.

Engeland won met 1-0 van Haïti

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.46.

Na hun overwinning tegen Haïti in de eerste wedstrijd van het toernooi, staat Engeland nu aan de top van Groep D. Georgia Stanway’s penalty bleek het beslissende doelpunt te zijn in een spannende strijd. De Lionesses hebben echter nog niet hun beste vorm laten zien en moeten wellicht meer overtuiging tonen in hun volgende wedstrijden. Met getalenteerde spelers zoals Stanway en Mary Earps, die belangrijke reddingen verrichtte, heeft Engeland zeker het potentieel om verder te komen in het toernooi.

Engeland is favoriet. Zet daarom in op ‘Engeland / Engeland’ en win 2.15 keer je inzet terug.

Wedden op het WK voor Vrouwen doe je bij bwin

Denemarken won zelf met 1-0 van China

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 7.25.

Denemarken begon ook met een overwinning in hun eerste wedstrijd tegen China, waarbij invaller Amalie Vangsgaard in de laatste minuut het beslissende doelpunt maakte. Met deze overwinning zijn ze nu samen met Engeland aan de top van Groep D. Denemarken heeft een sterk team onder leiding van Pernille Harder, die met haar vaardigheden en leiderschap een belangrijke speler zal zijn voor hun verdere successen op het toernooi.

Kan Denemarken iets pakken tegen Engeland? Zet in op ‘X of Denemarken’ en win 2.65 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

De ontmoeting tussen Engeland en Denemarken belooft een intense strijd te worden tussen twee sterke teams. Beide landen hebben een goede start gemaakt in het toernooi en zullen vastberaden zijn om hun winning streak voort te zetten en groepswinst te pakken. Het wordt een spannende wedstrijd met veel actie en mogelijk beslissende momenten. Beide teams zullen alles geven om de overwinning te behalen en een stap dichter bij hun doelen op het WK voor Vrouwen 2023 te komen. De fans kunnen zich verheugen op een opwindende wedstrijd vol hoogtepunten en onvoorspelbaarheid, waarbij het uiteindelijke resultaat door de kleinste details bepaald kan worden.

Toon andere wedopties

X