Formule 1 omdat
Formule 1 omdat

Engeland – Oostenrijk: de Engelsen willen het EK winnen

Odds op: 01/07/2022

De eerste wedstrijd in Groep A van het Europees kampioenschap voetbal vrouwen 2022. Engeland neemt het thuis op tegen Oostenrijk.

Wedden op Engeland – Oostenrijk. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

Nederland won het vorige UEFA Women’s Championship in 2017 en zegevierde voor het eerst op eigen bodem. Engeland wil nu hetzelfde doen.

Engeland heeft het thuisvoordeel

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.17.

Engeland is één van de favorieten om het EK te winnen deze zomer. Ten eerste speelt het land thuiswedstrijden en daarnaast heeft het de manager overgenomen van Nederland, die 5 jaar geleden de titel pakte met Nederland.

Hun prestaties onder de nieuwe manager zijn fantastisch. De eerste 13 wedstrijden van Wiegmans ambtstermijn hebben geresulteerd in 11 overwinningen, twee gelijke spelen en één iconische Arnold Clark Cup-overwinning.

Recent kwamen ze nog maar voor de eerste keer op achterstand in een wedstrijd, toch slaagde het team erin om met 5-1 te winnen van Nederland.

Een makkelijke overwinning voor Engeland? Zet in op ‘Engeland / Engeland’ en win 1.58 keer je inzet terug.

Oostenrijk wil iets pakken in de eerste wedstrijd

De odd voor een overwinning van Oostenrijk staat op 15.00.

Oostenrijk komt met minder grote ambities afgereisd naar deze editie van het EK. Noord-Ierland wordt gezien als het zwakste team in deze groep en de strijd om de tweede plaats gaat normaal gezien tussen Oostenrijk en Noorwegen, waar Noorwegen de grootste kans heeft.

Daarom doet Oostenrijk er goed aan om meteen iets te pakken op de eerste speeldag als het de knock-outfase wil bereiken. Als ze als tweede zouden eindigen, moeten ze het opnemen tegen de winnaars van groep B in de kwartfinales, dat betekent Spanje of Duitsland. Meteen een grote naam.

Kan Oostenrijk iets pakken op het veld van Engeland? Zet in op ‘X of Oostenrijk’ en win 5.00 keer je inzet terug.

Overzicht uitslagen:

/

Toon andere wedopties

X