Burnley-Fulham (Premier League)
Chelsea-Leicester (Premier League)

Krasnodar – FC Basel: Krasnodar moet winnen in eigen stadion

Odds op: 25/11/2019

Stadion: Krasnodar Stadium

Datum en uur: 28/11/2019 – 15:50

TV: Proximus TV

De vijfde speeldag in Groep C in de Europa League. Krasnodar neemt het thuis op tegen FC Basel.

Wed op Krasnodar – FC Basel. De noteringen zijn in het voordeel van Krasnodar.

Wed op Krasnodar, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.87.

Krasnodar werd vorig seizoen derde in de Russische eerste klasse en mag zo opnieuw Europees voetbal spelen. Het team speelde ook vorig seizoen Europa League-voetbal. Het team werd toen in de 1/16de finales uitgeschakeld door Valencia.

De Russen staan samen met Getafe op een gedeelde tweede plaats, beide teams hebben 6 punten. Als de Byki thuis kunnen winnen van Basel valt de beslissing over wie de tweede plaats pakt waarschijnlijk pas op de laatste speeldag.

Krasnodar moet winnen als het zijn lot in eigen handen wil houden. Zet in op ‘Krasnodar wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.30.

Zet in op FC Basel, de underdog

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.80.

Vorig jaar raakte Basel niet verder dan de tweede kwalificatieronde in de Europa League. Het team werd toen uitgeschakeld door Apollon Limassol. Het was de eerste keer in 15 jaar dat de club zich niet wist te plaatsen voor de groepsfase.

Dit seizoen zijn de Zwiters er wel opnieuw bij. Het team pakte 10 op 12 en is zo goed als zeker geplaatst voor de volgende ronde. Een puntje pakken in Rusland zou hier een speeldag voor het einde al zekerheid in brengen.

Kunnen de Zwitsers minstens gelijkspelen in Rusland? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Basel of een gelijkspel. Deze odd staat op 1.90.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Tula 1-2 Krasnodar

Servette 2-0 Basel

Laatste ontmoetingen:

Basel 5-0 Krasnodar

Basel 2-0 Krasnodar

Toon andere wedopties

X